Γενική

Έργαψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΓΩΝΑΣ
Βγαίνει ο πρωθυπουργός και στέλνει μήνυμα να σταματήσει η καταστροφολογία και η μιζέρια….. Έρχεται από την άλλη ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κάνει λόγο για ρεαλιστικές και εφικτές προτάσεις της Ν.Δ. που θα βγάλουν τη χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο…. Παράλληλα έχουμε τις διάφορες εξεταστικές επιτροπές που συνεδριάζουν για το θεαθήναι …… Παραπομπές, διαγραφές, εξιλαστήρια θύματα για να εντυπωσιάσουμε την κοινή γνώμη και στην ουσία η όλη ομιχλώδης και θορυβώδης πολιτική κατάσταση βρίσκεται στο ίδιο σημείο…..

ΜΑΧΗΤΗΣ
Κι άντε τον «καλύπτει» ο Δήμαρχος Ξάνθης τον «υπαρχηγό» του και αναλαμβάνει πλέον από δω και πέρα (και αυτός) όλες τις συνέπειες των πράξεών του….παρά τους κατά καιρούς «καϊκτσί» καυγάδες τους!
-Κατανοητό μέχρι ένα σημείο!
Να θέλει ο Λάκης για τον Τσέπελη ακόμη και να…»αυτοθυσιαστεί»!!!
Με τους κυρίους της αξιωματικής αντιπολίτευσης τι γίνεται και Πούλιος – Θανάσης Ξυνίδης δεν απάντησαν σε κανένα από τα καυτά ερωτήματα που διατυπώσαμε για τον μεγάλο….«υπαρχηγό»;
-Πως έγινε αφανής εταίρος του δημοτικό Elliso Ηotel και που βρήκε τόσο χρήμα;
Που βρήκε τόσο χρήμα για την αγορά του 3όροφου της πλατ. Αντίκα; Δικαιολογείται από τις φορολογικές δηλώσεις του ζεύγους; Πως «βαπτίστηκε» ξεχωριστός…οικισμός η Π. Πόλη για να πάρει τέτοια επιδότηση ο «φούρνος» από την Αναπτυξιακή του Τσεγγελίδη;
Είναι νόμιμες όλες αυτές οι… επινοικιάσεις στο πρώην «Ξενία»και σύμφωνες με σύμβαση του Δήμου Ξάνθης με τον ΕΟΤ;

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Ο γραμματέας του ΕΒΕ Ζήσης Κατσαρίκας, επεξήγησε τη σχετική νομοθεσία στον κ.Αθανασιάδη, διευκρινίζοντας ότι το Δ.Σ. του ΕΒΕ δεν στρέφεται εναντίον κανενός υπαλλήλου, τονίζοντας ότι για να ανακληθεί η μετάταξη πρέπει να σταλεί μία αιτιολογημένη εισήγηση στο υπηρεσιακό συμβούλιο.
Ακριβώς στο σημείο εκείνο ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραϊτης, εκφράζοντας την οργή του, που ένα θέμα καθαρά διαδικαστικό καταλαμβάνει τόσο χρόνο από τις συνεδριάσεις του ΕΒΕ, τη στιγμή που υπάρχουν αλλά καίρια ζητήματα του καίνε τον τόπο, όπως π.χ. το κλείσιμο δεκάδων επιχειρήσεων και η οικονομική δυστοκία στην αγορά…… αποχώρησε από την αίθουσα.!!!

Σχετικά Άρθρα