Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΓΩΝΑΣ
Εδώ ο κόσμος έχει ρίξει κόκκινη κάρτα στο πολιτικό σύστημα, το οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια στην οποία βρίσκονται Έλληνες πολίτες και οι υπηρετούντες του πολιτικού αυτού συστήματος σφυρίζουν αδιάφορα…. Και για να χρησιμοποιήσω μια πιο σκληρή έκφραση από τη λαϊκή θυμοσοφία, κάποιους τους φτύνουν και εκείνοι νομίζουν ότι ψιχαλίζει…. Ο «πολιτικός» εθισμός –δεν ξέρω αν είναι δόκιμη έκφραση- καθοδηγεί την κάθε τους συμπεριφορά και λειτουργία…. Είναι γλυκιά να πάρει η ευχή η δημόσια προβολή και η εξουσία……

ΕΜΠΡΟΣ
Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης και στην Επιθεώρηση Εργασίας! Βροχή καταγγελιών δέχονται καθημερινά ο πρόεδρος του ΕΚΞ κ. Άγγελος Μπεμπεκίδης και η Επόπτης Εργασίας κα Χρυσάνθη Νικάκη από εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του νομού που άρχισαν να βιώνουν στο «πετσί»τους τον απότοκο του εργασιακού νόμου που αύξησε το ποσοστό των απολύσεων στις επιχειρήσεις, που νομιμοποίησε τις επιχειρησιακές συμβάσεις, την εκ περιτροπής απασχόληση και μια σειρά ακόμη μέτρων που περιστέλλουν τα εργασιακά δικαιώματα.

Δεν τους πλήρωσαν το δώρο Χριστουγέννων
Καταγγελίες δέχτηκε το ΕΚΞ και η Επιθεώρηση Εργασίας από εργαζόμενους επιχείρησης του νομού ότι δεν τους πλήρωσαν ακόμη το δώρο Χριστουγέννων, προφανώς καταργώντας το μονομερώς και κατά βούληση παρότι ο νόμος το «σεβάστηκε» στον ιδιωτικό τομέα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Κύριε Διοικητά τι συμβαίνει τελικά; Παρουσία των Υπουργών υγείας κου Τιμοσίδη και Περιφερειακής Ανάπτυξης κου Ξυνίδη, δεσμευτήκατε από κοινού ότι το μοναδικό πρόβλημα που είχε προκύψει με την έλλειψη ιατρών στην Καρδιολογική Κλινική θα επιλύονταν άμεσα. Όμως στη συνέχεια βλέπουμε ότι τα προβλήματα υπάρχουν και σε άλλες κλινικές, αλλά και δεν βλέπουμε λύσεις.
Θα είναι κρίμα κύριε Μπαμπαλίδη το Νοσοκομείο της Ξάνθης να μην μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του από παραλήψεις της Διοίκησης!!.

ΜΑΧΗΤΗΣ
Τον καταλαβαίνω προσωπικά τον Λάκη Στυλιανίδη που έτσι έμαθε και δεν μπορεί να απαλλαχτεί από τους αγράμματους… αχόρταγους και «άπληστους»συνεργάτες που έχει δίπλα του! Και που με τις συμπεριφορές τους, έχουν απαξιώσει και τον ίδιο στους πολίτες και θα φύγει στο τέλος από τον Δήμο με το κεφάλι… «σκυφτό»!
Με μια διαφορά…
-Όπως φάνηκε καθαρά και από την συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης, ευτυχώς για τη πόλη και τους πολίτες, δεν είναι όλοι… ίδιοι στη παράταξή του!
Η σοβαρή, αξιόπιστη και μετρημένη τοποθέτηση του Νίκου Σπυριδόπουλου στην ουσία εξέθεσε τον ίδιο τον Δήμαρχο… Κι ο νοών νοείτω…

ΘΡΑΚΗ
Γ. Χρηστίδης : « Προσπαθούμε να λειτουργήσουμε όπως μπορούμε του Παιδικούς….». Επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τους παιδικούς σταθμούς του Δήμοτ Ξάνθης να βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική θέση, μιλώντας στην «Θ», ο πρόεδρος του νομικού τους προσώπου, κ. Γιάννης Χρηστίδης.

Σχετικά Άρθρα