Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Ανησυχητική αύξηση στα Ναρκωτικά. Νέες Συλλήψεις
Σε ανησυχητικό βαθμό αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα οι υποθέσεις ναρκωτικών. Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 07-01-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 27χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους (4,7) γραμμαρίων. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα προσαχθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Σε άλλη μια σύλληψη προχώρησαν τις πρωινές ώρες της 07-01-2011, στην Κομοτηνή, οι Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, Ακόμη ένας 18χρονος ημεδαπός συνελήφθη , για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους οχτώ (8) γραμμαρίων. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα προσαχθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 07-01-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 28χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα έπειτα από ακατάλληλη αξιολόγηση-αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, Αστυνομικός της Υπηρεσίας παρουσιάστηκε ως αγοραστής στον ανωτέρω ο οποίος του παρέδωσε δύο ισοβαρή φιξάκια ηρωίνης έναντι προσημειωμένου χρηματικού ποσού. Ακολούθησε νομότυπη σωματική έρευνα όπου βρέθηκε στην κατοχή του το προσημειωθέν χρηματικό ποσό ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και παρέδωσε στους Αστυνομικούς μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε ηρωίνη μεικτού βάρους (1,2) γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (4,1) γραμμαρίων. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα προσαχθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 07-01-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος σε συνεργασία με έναν 22χρονο ημεδαπό που δεν συνελήφθη και αναζητείται, αφαίρεσαν πρωινές ώρες, της ίδιας ημέρας, από το κοιμητήριο του οικισμού Παραδημή Ροδόπης, εκατό (100) χάλκινα ανθοδοχεία και πενήντα εννέα (59) χάλκινα καντήλια, τα οποία στη συνεχεία παρέδωσαν σε μάνδρα περισυλλογής παλαιών αντικειμένων-μετάλλων έναντι χρηματικού ποσού. Οι ίδιοι δράστες την 04-01-2011 είχαν αφαιρέσει από το κοιμητήριο του οικισμού Ροδίτη Ροδόπης, είκοσι δύο (22) χάλκινα ανθοδοχεία και τριάντα (30) χάλκινα καντήλια, τα οποία επίσης βρέθηκαν στον ίδιο χώρο παράδοσής τους. Τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα προσαχθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα