Γενική

Επισκέψεις Ιατρικών Κλιμακίων στην Ορεινή περιοχή της Ξάνθης

Κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων

Τις δύσκολες αυτές ημέρες της οικονομικής κρίσης που περνάει η πατρίδα μας οι Ένοπλές δυνάμεις συνεχίζουν το κοινωνικό έργο τους με την διάθεση ιατρικών κλιμακίων τα οποία επισκέπτονται την ορεινή περιοχή του νομού Ξάνθης προκειμένου να δώσουν την βοήθεια τους ειδικά στα παιδιά. Οι ιατρικές υπηρεσίες που έχει ανάγκη κάθε άνθρωπος δίνονται απλόχερα και βοηθούν συνανθρώπους μας σε δύσκολες στιγμές. Η 29 Ταξιαρχία Πεζικού ανακοίνωσε :
Σας γνωρίζουμε, ότι η υγειονομική υποστήριξη των κατοίκων της ορεινής περιοχής του Νομού Ξάνθης, για το έτος 2011, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Η ιατρική υποστήριξη, θα παρέχεται από 2 ομάδες ιατρών, με τις παρακάτω ειδικότητες: α. 1 η Ομάδα (παθολογικές ειδικότητες ), Ψυχίατρος – Καρδιολόγος
2η Ομάδα (χειρουργικές ειδικότητες), Ορθοπεδικός – Χειρουργός – Ωτορινολαρυγγολόγος
Οι ομάδες, θα επισκέπτονται τα Κέντρα Υγείας Σταυρούπολης και Εχίνου, από τις 13 Ιανουαρίου 2011.
Ή οδοντιατρική υποστήριξη, θα παρέχεται από αξκό οδοντίατρο, στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της ορεινής περιοχής Ν. Ξάνθης και θα αφορά τον προληπτικό έλεγχο στοματικής υγιεινής των παιδιών. Τα 557 Μ/Π ΤΠ και το ΤΕ Εχίνου, θα μεριμνούν για την έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων των περιοχών, όπου προγραμματίζεται επίσκεψη από το ιατρικό κλιμάκιο, αναρτώντας σχετικές ανακοινώσεις, σε δημόσια κτήρια, όπως κοινοτικά καταστήματα, σχολεία, αστυνομικούς σταθμούς κ.λ.π., καθώς και σε ιδιωτικούς χώρους όπως καφενεία κ.λ.π. κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπευθύνους.

Σχετικά Άρθρα