Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ενός ατόμου για παραβάσεις κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες της 26.11.2010 στην Ξάνθη, ένας 35χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο και στερούμενος αδείας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου και ενώ του είχαν αφαιρεθεί από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες κυκλοφορίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη ενός αλλοδαπού για παράβαση νομοθεσίας αλλοδαπών

Τις πρώτες βραδινές ώρες της 26.11.2010 στον Άγιο Αθανάσιο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης ένας 21χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, στερούμενος νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας. Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη ενός ατόμου για παράνομη οπλοχρησία

Στην Ξάνθη, τις βραδινές ώρες της 24.11.2010 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη έξωθεν της οικίας του, να πυροβολεί ασκόπως στον αέρα, με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που κατείχε νόμιμα. Κατασχέθηκε η καραμπίνα, η άδεια κατοχής του όπλου, μια φυσιγγιοθήκη, 56 αχρησιμοποίητα και 02 χρησιμοποιημένα φυσίγγια. Ανωτέρω δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα