Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Ανατροπή σημειώθηκε στον Δήμο Μύκης, όπου τελικά ο κύριος Μουσταφά Τσουκάλ με τη στήριξη και των Καπζά Τζεμήλ αλλά και Ντουκιαντζή, εκλέχθηκε νέος Δήμαρχος Μύκης, με ποσοστό 56.05 έναντι 43.95% που πήρε ο απερχόμενος Δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Αγγά!
Όλοι εναντίον όλων και πώς να μη κερδίσει ο Τσουκάλ; Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανηγυρική εκλογή του.

ΜΑΧΗΤΗΣ
Θρίλερ με πύρρειο νίκη για την παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης που μιλάει για «αίσχος» και ευχαριστεί τους Σταυρουπολίτες για την ΝΙΚΗ
81 ΨΗΦΟΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!
*Με σκληρό ροκ απειλεί ο Χρίστος Πούλιος και ζήτησε επανακαταμέτρηση, μιλώντας για πολλά άκυρα ψηφοδέλτια, ενώ ο Δήμαρχος μίλησε για «αίσχος» και κατήγγειλε «χρηματισμούς».

ΕΜΠΡΟΣ
Το μεγάλο στοίχημα βέβαια, είναι πόσοι από αυτούς θα προσέλθουν στις κάλπες, αφού όσο περνάνε οι μέρες η αγωνία κορυφώνεται, με βάση τη διαπίστωση ότι οι φετινή προεκλογική περίοδος κινήθηκε σε πρωτοφανώς υποτονικά επίπεδα, καθώς και λόγω του γενικότερου κλίματος απαξίωσης και δυσφορίας. Ωστόσο, υποψήφιοι επικεφαλής και σύμβουλοι, καθώς και μεγάλη μερίδα των ξανθιωτών, προσπαθούν να τονώσουν το κλίμα υπέρ της προσέλευσης στην κάλπη, αφού η φιλοσοφία αναβιώνει για μια ακόμη φορά μέσα από τα λόγια του Αβραάμ Λίνκολν: «η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου».

ΑΓΩΝΑΣ

Πολύ μεγάλο το παρασκήνιο σε αυτές τις εκλογές. Ελπίδα όλων να μην πληρώσει ο Ξανθιώτικος λαός τις φιλοδοξίες των πολιτικών. Αυτές οι εκλογές τα είχαν όλα όπως ανίερες συμμαχίες, χτυπήματα κάτω από την μέση, λευκά και άκυρα που ανέβασαν την αποχή περίπου στο 60% και φυσικά διαψεύσεις χωρίς αντίκρισμα. Τελικά ο φόβος που είχαν τα κομματικά επιτελεία των μονομάχων για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές επαληθεύτηκε πανηγυρικά.

ΘΡΑΚΗ
Μας κατηγορούν συνήθως ότι προβάλλουμε την αρνητική είδηση, την κακή είδηση, τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που δίνουν τα κακά παραδείγματα και δεν κάνουμε το ίδιο με την λεγόμενη θετική είδηση, δηλαδή εκείνη που εκπέμπει από μόνη της καλά παραδείγματα… Και έχουν δίκιο μέχρις ένα βαθμό. Και λέω «μέχρις ένα βαθμό», γιατί αυτό ζητάτε, αυτά σας δίνουμε !

Σχετικά Άρθρα