fbpx
Γενική

Θανάσης Ξυνίδης : είναι κρίσιμες οι εκλογές της Κυριακής

Έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε την Ξάνθη

Οι πολίτες για την Αλλαγή του Χρίστου Πούλιου έχουν όραμα, έχουν συνέπεια, έχουν τιμιότητα και έχουν τους ανθρώπους που θα το κάνουν πραγματικότητα
«Οι εκλογές της 7 ης Νοεμβρίου είναι σίγουρα οι πιο κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές, για την Ξάνθη και τη Σταυρούπολη. Γιατί η Ξάνθη δεν αντέχει άλλο την σημερινή της κατάσταση. Γιατί η Σταυρούπολη δεν αντέχει να γίνει Ξάνθη. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία, αν δεν επιβάλλουμε την ηθική, θα χάσουμε την κρισιμότερη τετραετία στη σύγχρονη ιστορία της Ξάνθης. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό, το οφείλουμε σε μας και τα παιδιά μας». Αυτά δηλώνει ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης με τους πολίτες για την αλλαγή Θανάσης Ξυνίδης.
«Οι πολίτες για την Αλλαγή του Χρίστου Πούλιου έχουν όραμα, έχουν συνέπεια, έχουν τιμιότητα και έχουν τους ανθρώπους που θα το κάνουν πραγματικότητα», συμπλήρωσε στην μικρή συζήτηση που είχαμε προχθές το πρωί.
Πάντως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο της Ξάνθης, την Κυριακή φαίνεται ότι όλοι συμφωνούν για το πόσο απαραίτητη θα είναι η παρουσία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου κ. Θανάση Ξυνίδη και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Με μια παρουσία έντονη και ταυτόχρονα διεκδικητική και δίκαιη, έχει δημιουργήσει ένα προφίλ ιδιαίτερα χρήσιμο στο Δήμο Ξάνθης. Φίλοι και αντίπαλοι τον αποδέχονται και ξέρουν ότι είναι χρήσιμος και καλοπροαίτερος. Και γι αυτό παρόλο που επέλεξε έναν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων προεκλογικό αγώνα αισιοδοξεί για το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής.

Σχετικά Άρθρα