Γενική

Βραβεία Αριστείας στους μαθητές του γυμνασίου και λυκείου Σταυρούπολης

Χορηγός ο δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης

Για ένατη συνεχή χρονιά, παρουσία των τοπικών αρχών, απονεμήθηκαν τα βραβεία στους πρώτους όλων των τάξεων και τους αριστούχους του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρουπόλεως Ξάνθης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί σε ειδική τελετή που έγινε την αίθουσα τελετών του Γυμνασίου Σταυρουπόλεως. Απονεμήθηκαν επίσης βραβεία και στους εισαχθέντες τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και σε αριστούχους φοιτητές. Τα βραβεία ήταν χρηματικά και χορηγία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Τάσου Κοντογιαννίδη. Οι μαθητές που και αρίστευσαν ανά τάξη στο γυμνάσιο Σταυρούπολης κατά το σχολικό έτος 2009 – 2010 είναι οι εξής: Αράμπ Εύα Α τάξη με 19 και 3/11, Παλαιολόγλου Ευαγγελία Β τάξη με 19 και 9/11, Συμεωνίδου Ραφαήλια Β τάξη με 19 και 3/11, Γεωργοσοπούλου Μαρία Β τάξη με 19 και Ιωακειμίδου Σοφία Γ τάξη με 18 και 6/12.
Οι μαθητές που πρώτεσαν ανά τάξη στο λύκειο Σταυρούπολης κατά το σχολικό έτος 2009- 2010 είναι οι εξής: Βεζυρίδου Αναστασία Α τάξη με 19 και 1, Χασιώτη Σοφία Α τάξη με 18,3, Θεοδωρίδου Ιωάννα Β τάξη με 15 και Νυφαδοπούλου Βικτωρία Γ τάξη με 16,9.
Οι μαθητές πέτυχαν σε ΤΕΙ και ΑΕΙ από το λύκειο Σταυρούπολης: Γκαράνης Περικλής Βιομηχανική πληροφορική ΤΕΙ Καβάλας, Κατσούλη Ελισάβετ Τεχνολ. Πετρ. και φυσ. Αερίου ΤΕΙ Καβάλας, Κοντογιαννίδου Ελισάβετ Δασοπονίας ΤΕΙ Καβάλας, Κωνσταντινίδης Χρήστος Υδατ. και Αλιευτ. Διαχ. ΤΕΙ Μεσσολογίου, Κοντογιαννίδης Χρήστος Κοινωνικής Θεολογίας Αθήνας ΑΕΙ, Σαρνισλίδου Αναστασία Θεολογίας Θεσσαλονίκης ΑΕΙ.
Χαιρετισμό απηύθυνε Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμονας, ο δήμαρχος Σταυρούπολης κ. Καρασακαλίδης, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Γεωργία Ανδρέου. Στους μαθητές μίλησε τέλος ο χορηγός των βραβείων Τάσος Κοντογιαννίδης ο οποίος τόνισε ότι η απονομή των βραβείων έχει σκοπό επιβράβευση των αριστούχων μαθητών. Τόνισε επίσης ότι έχουν ως στόχο την καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης μεταξύ των μαθητών, την απόκτηση γνώσεων, την πρόοδο και την προκοπή τους.

Σχετικά Άρθρα