Γενική

Αποκλειστικό: ο Σπύρος Χαλκίδης πήρε το Χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία

Σε μια κίνηση απελπισίας προέβη πριν λίγο η Νέα Δημοκρατία. Μετά τα όσα έγιναν στα Άβδηρα έδωσε τελικά το χρίσμα σε ένα πρόσωπο που δεν έχει καμιά ελπίδα να κερδίσει τον δήμο. Και προέβη στην πράξη αυτή μόνο και μόνο για να υπάρχει υποψήφιος και ας χάσει!!! Στο στρατόπεδο του Τσολακίδη υπάρχει ευθυμία για την υποψηφιότητα, ενώ όταν πριν λίγο ο ίδιος ο Χαλκίδης ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βιστονίδας την υποψηφιότητά του κάποιοι μόνο που δεν έβαλαν τα γέλια, αφού ο Χαλκίδης ήταν στον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ με τον Τσολακίδη και τώρα πήρε χρίσμα από την ΝΔ.
Δελτίο Τύπου της Νέα Δημοκρατίας
Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.
Οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.
Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.
Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Σήμερα προτείνουμε στις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Α/Α ΔΗΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 Αβδήρων Χαλκίδης Σπύρος Αντιδήμαρχος Δήμου Βιστωνίδος, αγρότης

Σχετικά Άρθρα