Γενική

Τακτική συνεδρίαση Νομαρχιακού Συμβουλίου Ξάνθης

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 52 παρ. 2 του Π.Δ.30/96, την στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχίας Ξάνθης.
Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:
1ο ΘΕΜΑ : 3η Τροποποίηση Νομαρχιακού Προγράμματος ΚΑΠ έτους 2010.
Εισηγητής ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Σχεδιασμού & Προγραμματισμού κ. Δημήτριος Πολυμένης. 2ο ΘΕΜΑ: 3η Τροποποίηση Προγράμματος Ειδικού Αποθεματικού ν.3220/2004 έτους 2010.Εισηγητής ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Σχεδιασμού & Προγραμματισμού κ. Δημήτριος Πολυμένης. 3ο ΘΕΜΑ:
2η Τροποποίηση Προγράμματος ΟΣΚ έτους 2010. Εισηγητής ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Σχεδιασμού & Προγραμματισμού κ. Δημήτριος Πολυμένης.
4ο ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση Προγράμματος Τόκων έτους 2010. Εισηγητής ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Σχεδιασμού και Προγραμματισμού κ. Δημήτριος Πολυμένης. 5ο ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Επέκταση οδού Σάρδεων από την οδό Περικλέους έως την οδό Εθελοντή Αιμοδότη», στην πόλη της Ξάνθης από το Δήμο Ξάνθης. Εισηγητής ο Αν. Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος κ. Βασίλειος Βλαχόπουλος. 6ο ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εκμετάλλευση υφιστάμενης γεώτρησης από την ΕΒΖ στο αγροτεμάχιο 75 αγροκτήματος Λεύκης. Εισηγητής ο Αν. Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος κ.Βασίλειος Βλαχόπουλος.

Σχετικά Άρθρα