Γενική

Ο Ήλεκτρο-Λόγος

Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είν και… πεταγμένο κύριε πρωθυπουργέ μας. Να μου δώσουν και εμένα ένα ζευγάρι οι άνθρωποι του BBC να το πετάξω στον υπεύθυνο της μη μεταφοράς των μαθητών της Ξάνθης. Τες πάντ!!!
Χα! Επαγγελματίες της Ξάνθης περαιωθείτε γιατί χανόμαστε… καθότι πέραν της περαίωσης και εις το υπερπέραν και πέρα στους πέρα κάμπους δεν περνάς κυρά Μαρία δεν περνάς, δεν περνάς. Περαστικά μας γενικώς. Τα 500άρικα και πάλι θα πάνε και θα έρθουν στην εφορία της Ξάνθης και μετά από κάνα 6μηνο και πάλι θα έχουμε την τελική, τελική αυτήν την φορά περαίωση.
Καλά διαβάζω ότι ο Σαμαράς ταξίδεψε μαζί με τον Αρσένιο στο ίδιο το αεροπλάνο. Τυχαίο; Ναι το νομίζω. Αλλά από την άλλη έτσι όπως πάει το Βατοπέδι θα «φάει» και το… νέο παιδί. Δεν πρόλαβε καλά- καλά ο Σαμαράς να πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη έπεσε βαρύς ο «πέλεκυς» της εκδίκησης, αναζωπυρώθηκε το σκάνδαλο και τον στρίμωξε στη γωνία.
Στα τις ανεργίας τα στοιχεία τα δικά μας δείχνουν ότι έχουμε αλματώδη άνοδό της. Ίσως είναι αυτός ο μόνος δείκτης που ανεβαίνει στην Ελλάδα. Όλοι οι άλλοι πέφτουν.
Μήπως να την πιάσει από κοντά ο Παυλίδης την ανεργία να του ανέβει και αυτουνού λίγο η δημοτικότητα. Που πήγε ο νους σας; Στον Ισραηλινό, συγνώμη στον Αιγύπτιο που θα έφερνε 1500 θέσεις εργασίας στην Ξάνθη; Πονηρά παιδιά, τα, τς, τς, θα σας μαλώσω. Θα έρθει ο Αιγύπτιος μετά τις εκλογές!!!

Σχετικά Άρθρα