Γενική

Αστυνομικό Δελτίο

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Στο 4ο χλμ της Δασικής οδού Χλόης –Άνω Βυρσίνης Δήμου Σαπών, τις απογευματινές ώρες, της 17-09-2010, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός άνδρας, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κρανος, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο θανών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής

Ελαφρύς τραυματισμός οδηγού από ανατροπή οχήματος

Τραυματίστηκε ελαφρά, τις απογευματινές ώρες, της 18-09-2010, σε οικισμό του Νομού Ροδόπης, μία 19χρονη ημεδαπή, όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.ΚΑ.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλλύρας.

Σύλληψη για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος

Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, της 19-09-2010, στην Κομοτηνή, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα προσαχθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη ενός ατόμου για παραβίαση νομοθεσίας ναρκωτικών

Στην Ξάνθη τις πρωινές ώρες της 17.09.2010 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 35χρονος ημεδαπός ο οποίος σε νομότυπη κατ΄οίκον έρευνα κατείχε δύο νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους 2,2 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα πιθανόν τη ναρκωτική ουσία ecstasy βάρους 0,3 γραμμαρίων. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα