Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Αναζήτηση ενός ατόμου για απόπειρα ληστείας –πρόσκληση σωματικών βλαβών

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης αναζητείται ένας 17χρονος ημεδαπός ο οποίος τις απογευματινές ώρες της 14.09.2010 στο Δροσερό Ξάνθης αποπειράθηκε να αφαιρέσει με χρήση βίας από 47χρονη παθούσα την τσάντα της και στην αντίδραση αυτής τη δάγκωσε στο χέρι προκαλώντας της σωματικές βλάβες.Ο δράστης ο οποίος είναι γνωστός, αναζητείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες, της 13-09-2010, σε αγροτική περιοχή του Νομού μας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 31χρονος ημεδαπός και μία 23χρονη αλλοδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ως δράστες καλλιέργειας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης. Από το χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι οχτώ δενδρύλλια κάνναβης (ύψους από 1,40 έως 4,90 μέτρων) και πέντε δενδρύλλια κάνναβης κορφολογημένα (ύψους από 1,60 έως 3,35 μέτρων). Επίσης στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) δύο δενδρύλλια κάνναβης σε κατάσταση αποξήρανσης, β) μία πλαστική σακούλα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού καθαρού βάρους (494) γραμμαρίων και γ) διάφορα μέσα που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα προσαχθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Τραυματισμός από επίθεση της Διευθύντριας του 8 ου Γυμνασίου Ξάνθης

Με ανοικτή επιστολή προς τους ΔΔΕ Ξάνθης, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Νομάρχη Ξάνθης, Δήμαρχο Ξάνθης όλα τα σχολεία Νομού Ξάνθης και τα ΜΜΕ η ΕΛΜΕ Ν. Ξάνθης καταδικάζει την τελευταία επίθεση και τον τραυματισμό που δέχθηκε η Διευθύντρια του 8ου Γυμνασίου Ξάνθης στις 14/9/2010 και ώρα 17:00 μ.μ. εντός του σχολικού χώρου από εξωσχολικό σεσημασμένο από την αστυνομία άτομο, ζητάμε την άμεση επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του σχολείου και απαιτούμε την άμεση μεταστέγαση του σχολείου σε ασφαλή και αξιοπρεπή χώρο με στόχο την ασφάλεια τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών συναδέλφων μας.

Σχετικά Άρθρα