Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη για ναρκωτικά

Τις πρωινές ώρες πρωινές ώρες, της 08-09-2010, συνελήφθη στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 23χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πλαστικό φιαλίδιο που περιείχε υγρή μεθαδόνη μεικτού βάρους γραμμαρίων. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνεχίστηκαν οι συλλήψεις για ναρκωτικά. Τις απογευματινές ώρες, της 08-09-2010, στην Κομοτηνή, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 40 χρόνων, 38 χρονών και 29 χρονών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών – εισαγωγή, διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ηρωίνη μεικτού βάρους 10,8 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους προσήχθησαν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Τραυματισμός από τροχαίο ατύχημα

Τραυματίστηκε ελαφρά, μεσημβρινές ώρες, της 08-09-2010, στην Κομοτηνή, 21χρονος ημεδαπός, όταν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής

Σύλληψη δύο διακινητών και δεκατριών μη νόμιμων οικονομικών μεταναστών

Μετά από έλεγχο στην Εγνατία οδό συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της 09-09-2010: α) Στο 20ο χλμ Εγνατίας Οδού Μέστης – Κομοτηνής ένας 44χρονος ημεδαπός από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε στο εσωτερικό της Χώρας έξι αλλοδαπούς που είχαν εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο και β) Στην έξοδο του Δυτικού Κόμβου Κομοτηνής, ένας 26χρονος αλλοδαπός, επίσης από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, διότι οδηγώντας κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από την περιοχή του Νομού Ηλείας, μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας επτά αλλοδαπούς, που είχαν εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο. Οι ανωτέρω διακινητές και οι αλλοδαποί με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα προσαχθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών .Τα ανωτέρω οχήματα κατασχέθηκαν.

Σχετικά Άρθρα