Γενική

Κοινή πορεία Β. Τσολακίδη και Ι.Μ. Μπιρόλ;

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων στο Δήμαρχο Σελέρου

Ρεπορτάζ: Νάντια Νάκου«Κοινή πορεία» θα έχουν οι κύριοι Βασίλης Τσολακίδης και Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ στις εκλογές της 7 ης Νοεμβρίου στο νέο Δήμο Αβδήρων; Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί τέλη Σεπτεμβρίου από τον Δήμαρχο Σελέρου οπότε θα πάρει θέση για το αν θα στηρίξει τον κ. Τσολακίδη. Πάντως σημείωσε ότι η μειονότητα θα είναι ρυθμιστικός παράγοντας στην εκλογική αναμέτρηση της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Παραμονές της εορτής των μουσουλμάνων ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων κ. Βασίλης Τσολακίδης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Σελέρου κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ για να του ευχηθεί χρόνια πολλά αλλά και να συζητήσουν θέματα και έργα που αφορούν στην περιοχή του. Μαζί του ήταν υποψήφιοι σύμβουλοι του από τον Δήμο Βιστωνίδας: Ελένη Ελευθεριάδου, Γιώργος Σίσκος, Γιώργος Παραστατίδης, Ρεσίμ Ουζέλ, κ. Εντέρ, Ευρυπίδης Παπαδόπουλος, κ. Νιαζή.
Σε δήλωση του στην XanthiNews ο κ. Τσολακίδης τόνισε: «Ζητήσαμε από το Δήμαρχο Σελέρου να μας πει επιγραμματικά κάποια έργα που είναι ανοιχτά στην περιοχή και δύο τρία σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο. Εμείς σιγά σιγά και στην Διακήρυξη Αρχών που θα κάνει ο συνδυασμός μας και στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε θα συμπεριλάβουμε κάποιες προτάσεις από αυτές που θα μας κοινοποιήσει ο Δήμαρχος».
Ο Δήμαρχος Σελέρου είπε από την πλευρά του: «Ευχόμαστε καλή πορεία και καλή συνέχεια. Τέλος του μηνός θα προχωρήσω σε δήλωση. Έχω καταλήξει σε κάποια πράγματα με το συνδυασμό μου.

Σχετικά Άρθρα