Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΓΩΝΑΣ
«Η παλαιοκομματικού τύπου, με δόσεις λάσπης, επίθεση εναντίον μου για το τι έκανα για την ανατροπή των επώδυνων ρυθμίσεων στις παραλιακές μας ζώνες από το 1996, απολύτως προβλέψιμη, δεν με αγγίζει. Τα προβλήματα της κοινωνίας και της ανάπτυξης δεν έχουν χρώματα. Συγκρούσθηκα με όλες τις Κυβερνήσεις για το θέμα αυτό. Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος λεπτομερών προτάσεων μας σε συνεργασία και με το ΤΕΕ Θράκης, που για μια ακόμη φορά επιχειρείται να παραβλεφθούν.

ΕΜΠΡΟΣ
Επαγγελματίες, φορείς, αρμόδιες υπηρεσίες και σύλλογοι παραβρέθηκαν στη σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης, ώστε να προγραμματιστεί η σωστή και ασφαλής διεξαγωγή των γιορτών. Συγκεκριμένα, με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους το παρών στη σύσκεψη έδωσαν οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, των Πολιτιστικών Συλλόγων, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, του Σωματείου Κρεοπωλών, του Σωματείου Καφέ Μπαρ, του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Διεύθυνση Κτηνιατρικής και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, καθώς επίσης και του Συλλόγου των κατοίκων της Παλιάς Πόλης.

ΜΑΧΗΤΗΣ
Οι παραπάνω εξελίξεις βέβαια δείχνουν από μόνες τους ότι, σε τι….»Παιδική χαρά» έχει πλέον εξελιχθεί η ΝΟΔΕ της Σούλας και των «+8»!
Την ίδια ώρα πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. Ξάνθης μην αντέχοντας τον καθημερινό διασυρμό, ασκούν ισχυρές «πιέσεις» στην Δήμαρχο Αβδήρων Ευα Τσακίρη να κατέβει ΕΝΩΤΙΚΗ Ανεξάρτητη Υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων και σε περίπτωση που επιμείνει στο «ΟΧΙ» της, να μπει μπροστά ο Αντινομάρχης Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης, ένας νέος άνθρωπος και να πάρει τον Δήμο! Οι εξελίξεις πλέον τρέχουν…

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Προσωπική εκτίμηση. Αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον Χρίστο Πούλιο και τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» η μη συμμετοχή του έντιμου και καθαρού Σάββα Μελισσόπουλου στο ψηφοδέλτιό του.
Αν και ο ίδιος ο Σάββας θα στηρίξει δυνατά το ψηφοδέλτιο, εγώ επιμένω ότι «θα είναι μεγάλη απώλεια για το ψηφοδέλτιο του Πούλιου η μη συμμετοχή του σε αυτό…Κρίμα»!
-ΟΧΙ για τον κύριο Πούλιο, αλλά για τον ίδιο τον Δήμο Ξάνθης και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σχετικά Άρθρα