Γενική

Υποψήφιος με τη δεξιά για τον Δήμο Αβδήρων

Πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ και ο Δημήτρης Γαλανόπουλος
Εβδομάδα χρισμάτων είναι αυτή που διανύουμε αφού μετά το χρίσμα που πήρε το μεσημέρι της Τρίτης ο Θωμάς Μίχογλου, χθες είχε σειρά να σηκόσει το τηλέφωνο, ο έτερος γαλάζιος υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Γαλανόπουλος. Τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησαν με τον νομαρχιακό σύμβουλο και πρώην αντινομάρχη και τον ενημέρωσαν ότι τον στηρίζουν στην υποψηφιότητα που ανακοίνωσε για τον νέο συνενωμένο δήμο Αβδήρων. Μάλιστα στο τηλέφωνο δεν ήταν όποιος και όποιος αλλά ο ίδιος ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Έτσι έληξαν και τα σενάρια που ήθελαν μια την Εύα Τσακίρη και την άλλη τον Νίκο Ζλάτκο να διεκδικούν την ίδια θέση. Η «δεξιά» στα Άβδηρα θα πάει ενωμένη και ο νέος υποψήφιος θα έχει στο πλευρό του και την πρώην Δήμαρχο Αβδήρων και τον πρώην Δήμαρχο Βιστονίδας αλλά και τον Βουλευτή και τους πολιτευτές.
«Είναι τιμή για μένα να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας σε αυτόν τον δεύτερο σε μέγεθος μεγαλύτερο δήμο του νομού Ξάνθης. Η στήριξη αυτή που πήρα από την Ν.Δ. με γεμίζει παράλληλα και με τεράστιες ευθύνες», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του κ. Γαλανόπουλου όταν ρωτήθηκε για το ευχάριστο γεγονός από την εφημερίδα μας. «Με τον Καλλικράτη θα επέλθουν πολύ μεγάλες αλαλαγές στην δημόσια διοίκηση, με την πείρα που έχω 26 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση ως υπάλληλος, πιστεύω ότι θα συμβάλω αποφασιστικά στις αλλαγές αυτές» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γαλανόπουλος ξεκίνησε ήδη τις επαφές του για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του απέναντι στον φαινομενικά «παλιό» Βασίλη Τσολακίδη, οποίος όμως και αυτός κινείτε μεθοδικά σε κάθε οικισμό.

Σχετικά Άρθρα