Γενική

Παπαδάκης: Φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Τις προηγούμενες μέρες είχε βουίξει ο τόπος ότι ο Γιώργος Παπαδάκης αποχωρεί από τον ΑΝΤ1! Μία εβδομάδα μετά το διαζύγιο – έκπληξη με την Τατιάνα Στεφανίδου και το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα ήθελε να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, δηλαδή την πόρτα εξόδου και ο μακροβιότερος παρουσιαστής του καναλιού.
Οι φήμες αυτές μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν και όλοι είχαν περιέργεια κατά πόσο ισχύουν αυτές, ενώ σε περίπτωση που δεν ήταν… φούμαρα, απορούσαμε για ποιο λόγο ο ΑΝΤ1 θα επέτρεπε ένα τέτοιο «διαζύγιο».
Κι επειδή ξεκίνησε (κυρίως στο διαδίκτυο) να γίνεται ένας χαμός, από το Μαρούσι αποφάσισαν να βάλουν αμέσως τα πράγματα στη θέση τους για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, με ένα δελτίο Τύπου, όπου διέψευδαν τις φήμες.
«O ANT1 διαψεύδει κατηγορηματικά τα όποια σχόλια περί πρόωρης διακοπής της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πρόκειται για ανυπόστατα και κακόβουλα σενάρια που απέχουν πολύ από την αλήθεια.
Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα πρόσωπα του σταθμού. Ο ΑΝΤ1 εκτιμά πολύ την προσφορά του και επί είκοσι χρόνια αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία την εκτίμησή του αυτή.
Πέρα από αυτό όμως, ο ΑΝΤ1 κάνει σχέδια και προσδοκά ακόμα περισσότερα από αυτή τη συνεργασία στο μέλλον» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο το κανάλι. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν ότι οι φήμες περί αποχώρησης Παπαδάκη από τον ΑΝΤ1 δεν βγήκαν τυχαία και ότι υπάρχει θέμα, που δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει μετά το τέλος των διακοπών του παρουσιαστή. Ίδωμεν.

Σχετικά Άρθρα