Γενική

Τα βρόντηξε ο Γαλανόπουλος από αντινομάρχης

Είναι έξω φρενών με την συμπεριφορά Παυλίδη

«Επιθυμώ να παραιτηθώ από την θέση και τα καθήκοντα του Αντινομάρχη από 16- 7- 2010 για λόγους που ντρέπομαι να αναφέρω», αναφέρει στην επιστολή του προς το Νομάρχη Γιώργο Παυλίδη ο κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος. Επίσης προσθέτει: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε θεωρητικά, να μου αναθέσετε τα καθήκοντα του Αντινομάρχη από 1- 1- 2009 έως και σήμερα, αλλά λυπάμαι που αποδέχτηκα γιατί δεν το αξίζετε».
Με τα λίγα αυτά λόγια ο μέχρι χθες αντινομάρχης Ξάνθης και δεξί χέρι του Γ. Παυλίδη τα βρόντηξε όλα κάτω και παραιτήθηκε, μη αντέχοντας άλλο την συμπεριφορά του νομάρχη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Παυλίδης στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί στην Ρηγίλλης, για την διαρροή της υποψηφιότητάς του στην εφημερίδα Καθημερινή, θέλησε να φορτώσει το θέμα στους δυο αντινομάρχες του (Γαλανόπουλο και Καρβουνίδη) στους οποίος το είχε εκμυστηρευτεί. Πιθανότατα όμως δεν το είχε εκμυστηρευθεί μόνο σε αυτούς, αφού η είδηση έφτασε μέχρι την Αθήνα σε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα σε φιλική εφημερίδα του κ. Παυλίδη!!!
Σε δηλώσεις του στην XanthiNews ο παραιτηθείς κ. Γαλανόπουλος αναφέρθηκε στους λόγους παραίτησης του, στο δημοσίευμα του μπλογκ που τον δικαιώνει και στην πικρία και την απογοήτευση που νιώθει για την στάση του πρώην συνεργάτη του νομάρχη Ξάνθης για τον οποίο μάλιστα ήρθε σε σύγκρουση πολλές φορές ακόμη και με την βάση της κοινωνίας της Ξάνθης:
«Ήταν μια συνειδητή πράξη. Αντέδρασα φυσιολογικά ως ένας άνθρωπος ο οποίος θίχτηκε και το είπα τηλεφωνικά στο Νομάρχη. Άλλωστε τον διαψεύδουν όλα τα γεγονότα σήμερα. Ο καιρός θα δείξει αν η επιλογή μου ήταν σωστή ή όχι. Με έθιξε προσωπικά. Δεν ήμουν ο μοναδικός στον οποίο επιβεβαίωσε την είδηση ο Νομάρχης γιατί ήταν παρών και άλλοι. Εγώ όμως θεώρησα ότι δεν μπορώ να το ανεχτώ αυτό γιατί όταν είμαι συνεργάτης ενάμισι χρόνο και με θεωρείς από τους έμπιστους, θα πρέπει να με εμπιστευτείς στην πράξη και όχι στη θεωρία. Εγώ έδωσα τα πάντα γι αυτόν τον άνθρωπο. Ήρθα με πολλούς σε ρήξη για τον Γιώργο Παυλίδη. Δυστυχώς φάνηκε με τα λεγόμενα του αυτά, ποιος είναι. Στο μπλογκ του piazzadelpopolo από το οποίο και ξεκίνησε η υπόθεση της διαρροής αναφέρουν: «Διαρροή της υποψηφιότητας Παυλίδη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δημιουργήθηκε τόσος ντόρος για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παυλίδη στην Περιφέρεια ΑΜΘ, πόσο μάλιστα όταν το ανακοίνωσε ο ίδιος στους συνεργάτες του. Πάντως Αγαπητέ Νομάρχη εμείς δεν το μάθαμε από τον Δημήτρη Γαλανόπουλο. Ούτε καν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Ας ψάξει καλύτερα ο Γιώργος Παυλίδης ποιους θεωρεί φίλους του. Ολόκληρη Υπερνομαρχία ξεσήκωσες με την διαρροή που ο ίδιος έκανες». Θα ηρεμήσω αυτές τις ημέρες και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Εμένα δεν μου τηλεφώνησε. Σήμερα που πήγα και έδωσα την ορθή επανάληψη της παραίτησης μου διότι ήταν η παλιά παραίτηση που υπέβαλλα στις 8 του μηνός και απλά άλλαξα την ημερομηνία μου είπαν από το γραφείο του ότι θέλει να με δει ο κ. Νομάρχης και είπα ότι εγώ δεν θέλω να τον δω».

Σχετικά Άρθρα