Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΘΡΑΚΗ

Αυτό, συγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα… Παραιτήθηκαν σύσσωμα τα δημοτικά συμβούλια Αβδήρων και Σταυρούπολης πλην όμως πλην όμως στα δια ταύτα δεν παραιτήθηκαν! Μου θυμίζει το «ολίγον έγκυος»! Τελικά παραιτηθήκαν ή δεν παραιτήθηκαν και αν δεν παραιτήθηκαν προς τι όλη αυτή η φασαρία μόνο και μόνο για την αποκομιδή εντυπώσεων; Το σημερινό ρεπορτάζ της (Θ) πιστεύω ότι λέει τα πράγματα με το όνομα τους και βάζει το καθένα στη θέση… Τέτοιου είδους «σπασμωδικές» κινήσεις να είστε σίγουροι ότι δεν ιδρώνουν κανενός το αυτί, γιατί απλά δεν θεωρούνται σοβαρές.

ΕΜΠΡΟΣ

Η οικονομική κρίση φαίνεται να «συγκρούεται» τώρα και με τα πρόστιμα του ΚΟΚ, ειδικά στις περιπτώσεις που προβλέπονται υπέρογκα ποσά που αντιστοιχούν ακόμη και με το μισθό ενός μηνός, αν δεν πληρωθεί το πρώτο δεκαήμερο, για το οποίο προβλέπεται ευνοϊκή ρύθμιση καταβολή του μισού της αξίας της κύρωσης. Είναι λογικό στη σύγχρονη πρωτοφανή οικονομική συγκυρία οι πολίτες να δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Τροχαία λόγω της παράνομης οδικής τους συμπεριφοράς.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Παράτραγουδα όμως σημειώθηκαν και το Σάββατο στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, όταν Μιχάλης Πουσπουρίκας και Χρήστος Παμπουκίδης πολέμησαν έντονα την υποψηφιότητα του Ξανθιώτη Σπύρου Καραουλάνη που δεν «εκλέχθηκε», για να προωθήσουν τον εκλεκτός τους Πολιτειάδη Βασίλη από τη Κομοτηνή, που ζει στη….Θεσσαλονίκη!!!!

ΜΑΧΗΤΗΣ

Το συνέδριο απομένει για να καταθέσουν υποψηφιότητες και να γίνουν οι τελικές επιλογές για τους Περιφερειάρχες αλλά και τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες από πλευράς Νέας Δημοκρατίας.
Είναι σίγουρο σχεδόν ότι ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης είναι από τα «φαβορί» να πάρει από τη Ρηγίλλης το χρίσμα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη, ενώ στη περίπτωση αυτή οι πληροφορίες μου λένε ότι «ο νυν διευθυντής της ΣΕΚΕ Ανέστης Καραπάζογλου θα κατέβει υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κόντρα στον Φώτη Καραλίδη που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ!
Αν δεν δοθεί το χρίσμα στον Γιώργο Παυλίδη;
Τότε το πιο πιθανό με «όχι» να απαντήσει και ο Ανέστης! Θέλει κι ερώτημα;

ΑΓΩΝΑΣ

Τι και αν στη χώρα το τοπίο παραμένει θολό γύρω από τα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα και τα πάντα να είναι ρευστά περισσότερο προς το χειρότερο και λιγότερο προς το καλύτερο, για τους ποδοσφαιρόφιλους χτύπησε το κουδούνι του διαλείμματος ….. Έφτασε η στιγμή να αφήσουν για λίγο κατά μέρους τα προβλήματα και τις σπαζοκεφαλιές για τη λύση τους και να χαλαρώσουν στην πολυθρόνα τους μπροστά από την τηλεόρασή τους, καθότι αρχίζει ή μάλλον άρχισε το ματς….. Το μουντιάλ, η γιορτή του ποδοσφαίρου έχει την τιμητική της από σήμερα και για ένα μήνα…

Σχετικά Άρθρα