Γενική

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου οι Ξανθιώτες Ταεκβοντίστες και η Γαλανόλευκη

Αγώνες ΤΑΕKWONDO στα Δαρδανέλια 12- 13 Ιουνίου

Στα Δαρδανέλια βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Α.Σ.«Ορεστης Βασίλης »Ξάνθης και αγωνίστηκε για τα Ελληνικά Χρώματα και την πόλη μας με 7 Αθλητές
1.Θωμόπουλος Θωμάς- 1998- Χρυσό
2.Παπαδόπουλος Άκης- 1998- Χρυσό
3.Μπάτζιος Γιώργος- 1997- Χάλκινο
4.Βελλής Αλέξανδρος- 1997- Χάλκινο
5.Αφεντούλης Χριστοδ,- 1999- Χάλκινο
6. Δημητριάδης Γιώργος- 1999- Χάλκινο
7. Σιμιτζής Θωμάς- 2002- Χάλκινο
Όπως μας είπε ο Προπονητής του Συλλόγου κ. Ανδρέας Χρηστίδης. Συμμετείχαν 10 Σύλλογοι από την Τουρκία και ο Σύλλογος της Ξάνθης «Ορέστης Βασίλης» από την Ελλάδα.
Την αποστολή συνόδευσαν και μέλη του Συλλόγου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι είχαμε άψογη φιλοξενία και η διοργάνωση ήταν καθόλα πετυχημένη, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οργανωτικό μέρος.
Ο Σύλλογος επισκέφθηκε επίσης και την Τροία, βλέποντας και από κοντά την Ιστορία.
Μήνυμα Ειρήνης και Φιλίας των Λαών που μόνο Ανάπτυξη μπορεί να φέρει, μακριά από έχθρες και αντιπαλότητες μετέφεραν οι: Ανδρέας Χρηστίδης ο Προπονητής του Τσανακαλέ κ. Ηasan Αltunisik και ο προπονητής της Αδριανούπολης κος Μetin Esme σε κοινή συνέντευξη Τύπου σε τοπικό κανάλι και ανταλλάσοντας αναμνηστικά δώρα των δύο πόλεων.
Καλεσμένοι από τον Προπονητή μας, στους Διεθνείς Αγώνες που θα γίνουν στις 9- 10 Οκτωβρίου στην Ξάνθη, είναι όλοι οι Συμμετέχοντες Σύλλογοι που αγωνίστηκαν και σ αυτό το Πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στον Σύλλογό μας συνεχίζει την αγωνιστική του δραστηριότητα συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε στην Χαλκίδα στις 3- 4 Ιουλίου 2010.
Συγχαρητήρια στους Αθλητές μου για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά στις προπονήσεις τους,, αλλά και για τις μεγάλες επιτυχίες τους, που κάνουν περήφανη την Ξάνθη μας και την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα