fbpx
Γενική

Καιρός για… έργα και αλλαγές

Καλές οι συζητήσεις, καλές οι διαπραγματεύσεις, αλλά ήρθε πλέον ο καιρός για έργα. Σ αυτήν ακριβώς τη θέση βρίσκονται πλέον οι άνθρωποι του Πανθρακικού, οι οποίοι αναμένονται να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο με τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους ενδιαφέρονται, που δεν είναι άλλο από τις ανακοινώσεις.
Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κομοτηνή αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, μιας και οι περισσότεροι εξ αυτών αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, το οποίο τελείωσε χθες.
Στην Κομοτηνή βρίσκεται ο Στιβ Μπελέκ και μάλιστα έχει στα χέρια του το πολυθρύλητο κοινοτικό διαβατήριο. Ο Καμερουνέζος επιθετικός του Πανθρακικού κατάφερε να εξασφαλίσει τη γαλλική υπηκοότητα και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την πώλησή του.
Η διοίκηση θα συναντηθεί με τον ατζέντη του και θα ενημερωθεί για τις προτάσεις που υπάρχουν. Μάλιστα, ο εκπρόσωπός του υποστηρίζει πως στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει ιταλικές ομάδες (οι πληροφορίες αναφέρουν πως μία εξ αυτών είναι η Γιουβέντους, η οποία τον έχει παρακολουθήσει αγωνιζόμενο) και ότι δεν θα χρειαστεί καν να τον δοκιμάσουν για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Σχετικά Άρθρα