Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

Σήμερα τα ταραΝΑΚΟΥμήματα γίνονται ταραΣταυρουνήματα.
Λόγο των εκλογών που έχουν οι δημοσιογράφοι και της καθόδου της Νάντιας στην Θεσσαλονίκη.
Αύριο νεότερα από τις εκλογές και τα αποτελέσματα.
Ο πελάτης
Ακούω ότι υπάρχει σε εξέλιξη και άλλο γκάλοπ που σύμφωνα με… αποχρώσεις ενδείξεις έχει παραγγελθεί από συγκεκριμένου… χρώματος πολιτικό πρόσωπο το οποίο ενδιαφέρεται να «ξοδέψει» τους κόπους μιας ζωής (περί το ένα εκατομμύριο ευρώ) για να «σώσει» την περιφέρεια ΑΜΘ.
Όπως μαθαίνουμε το παρήγγειλε για να δει, που βρίσκονται τα πράγματα και να σταθμίσει τις αποφάσεις του. Πάντως δεν είναι ο μόνος. Και άλλος υποψήφιος που συμπεριλαμβάνεται στη συγκεκριμένη λίστα είχε προ καιρού παραγγείλει γκάλοπ, και μάλιστα τα αποτελέσματά του παρουσιάζονται τώρα ετεροχρονισμένα.
Το καλύτερο τα κρατήσαμε για το τέλος. Είναι η διαπίστωση ότι όταν οι μετρήσεις γίνονται κατά παραγγελία από πρόσωπα, κατά ένα… θαυματουργό τρόπο αυτά βγαίνουν και πρώτα. (Γιατί, όπως και να το κάνουμε «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο»!).
Και σε αυτήν την περίοδο που δεν ρέει και πολύ χρήμα ο πελάτης όχι μόνο έχει δίκιο αλλά ακόμη και αν δεν έχει δίκιο το βρίσκει εύκολα!!!
Μια άκόμη δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για την αγορά της Ξάνθης και ελπίζω να μπορέσουμε να την βγάλουμε καθαρή.
Α! Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τους Κώστα και Μιχάλη Κούση για την εξυπηρέτηση που μας έκαναν το Σαββατοκύριακο όταν μείναμε από βλάβη στην τυπογραφική μας μηχανή και μας εξυπηρέτησαν με κάποια υλικά!!! Να είστε καλά παιδιά. Έτσι γίνεται η διαφορά.
Τα λέμε πάλι αύριο, πρώτα ο θεός

Σχετικά Άρθρα