fbpx
Γενική

Αλέκος Κοντός: Ο μοναδικός Βουλευτής που ζητά από μόνος του έλεγχο περιουσιακής κατάστασης

Θα δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα του Σώματος Ορκωτών Λογιστών

Ο Βουλευτής Ξάνθης και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέκος Κοντός, είναι ο μοναδικός βουλευτής που με επιστολή του προς το Σώμα Ορκωτών Λογιστών με ημερομηνία 30 Απριλίου 2010 ζητά την πλήρη διερεύνηση της οικογενειακής περιουσιακής κατάστασής του και των μεταβολών αυτής, καθ όλη τη δεκαετία 2000- 2010 που εκλέγεται βουλευτής Ξάνθης.
Από το Σώμα θα γίνει διερεύνηση σε 65 τράπεζες πανελλαδικά, σε όλα τα υποθηκοφυλακεία της χώρας και σε όλες της υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες. Το αποτέλεσμα δε του ελέγχου θα το υποβάλλει ο κ. Κοντός πρώτα στο Υπουργείο Οικονομικών και στην συνέχεια θα το δημοσιοποιήσει στα μέσα ενημέρωσης!!!
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αλέκος Κοντός ενημέρωσε πριν λίγο και τον αρχηγό του Αντώνη Σαμαρά με την παρακάτω επιστολή.
«Προς Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά
Αθήνα 18-5-2010
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Θεωρώ ότι ο ενδελεχής έλεγχος και η δημοσιοποίηση της περιουσιακής κατάστασης και οποιωνδήποτε μεταβολών αυτής των πολιτικών προσώπων, καθ όλη τη διάρκεια του πολιτικού τους βίου, μπορεί να αποτελέσει απάντηση στο κλίμα γενικευμένης απαξίωσης του πολιτικού κόσμου της χώρας.
Για τον λόγο αυτό, ανέλαβα την πρωτοβουλία, με γραπτή εντολή μου προς το Σώμα Ορκωτών Λογιστών της 30 Απριλίου 2010 την οποία σας κοινοποιώ, να ζητήσω την πλήρη διερεύνηση της οικογενειακής περιουσιακής κατάστασης μου, και των μεταβολών αυτής, καθ’όλη τη δεκαετία 2000-2010 που εκλέγομαι βουλευτής του Νομού Ξάνθης και τη σύνταξη σχετικού πορίσματος, το οποίο προτίθεμαι να υποβάλλω προς αξιολόγηση, λόγω αρμοδιότητος, στο Υπουργείο Οικονομικών και να δημοσιοποιήσω.
Με τιμή Αλέξανδρος Κοντός Βουλευτής Ν. Ξάνθης»

Σχετικά Άρθρα