Γενική

Τελείωσαν τον Στίνγκα

Ενδιαφέρον για Σιντιμπέ

Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στην Ξάνθη με τον Φλορίν Στίνγκα να αποτελεί και αυτός παρελθόν, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη. Βασικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της παρουσίας του, προκάλεσε αίσθηση η αποδέσμευσή του, γιατί σίγουρα ήταν η λιγότερο αναμενόμενη.
Ο Στίνγκα είχε έρθει τον Γενάρη στην Ξάνθη από την Παντούρι και είχε δείξει καλά δείγματα γραφής, πετυχαίνοντας μάλιστα και ορισμένα κρίσιμα γκολ στην πορεία παραμονής της ομάδας μας. Οι αποδεσμεύσεις παικτών αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, ώστε από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις για μεταγραφές.
Στην Κύπρο ο Αλ Σαιφί;
Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, εξελίξεις υπάρχουν και για τον Οντάι Αλ Σαΐφι, ο οποίος διέκοψε το συμβόλαιό του με την Ξανθιώτικη ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αλκή. Ο 24χρονος Ιορδανός επιθετικός βρέθηκε στη Μεγαλόνησο, όπου πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο Αλ Σαΐφι είχε έξι συμμετοχές με τη φανέλα των Ξανθιωτών.
Συμφωνία με Τζάκι- Ζωντανό ενδιαφέρων για τον Σιντιμπέ
Προφορική συμφωνία υπάρχει και με τον Κιμ Τζάγκι. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για σύμπλευση και τη νέα χρονιά και σήμερα θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος. Βεβαίως, ο Ελβετός αριστερός μπακ δεν θα είναι μόνος του στην Αριστερή πλευρά της άμυνας, αφού το οργανόγραμμα προβλέπει την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ.
Παράλληλα καθόλα υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Μαλινέζο με Γαλλικό Διαβατήριο Αμυντικό χαφ Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Απομένει στο χέρι των ανθρώπων της ομάδας να χειρισθεί το θέμα και να φανεί έτσι αν και κατά πόσο ενδιαφέρει την ομάδα ο εν λόγω ποδοσφαιριστής.

Σχετικά Άρθρα