Γενική

Για την «ταμπακέρα»… ουδέν!

Απάντηση Σ. Μελισσόπουλου στον Πρόεδρο της ΔΕΑΞ

«Έκθεση ιδεών» χαρακτήρισε την απάντηση του Προέδρου της ΔΕΑΞ με τίτλο: «έργα που προάγουν το μέλλον του τόπου μας και των δημοτών», ο καταγγέλλων Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης- Αποχέτευσης, κ. Σάββας Μελισσόπουλος και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μελετώντας την απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ κ. Τσέπελη, είναι αλήθεια ότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να κατανοήσουμε το περιεχόμενο της ανακοίνωσής του, η οποία, πέραν του ότι στερείται απαντήσεων, παρουσιάζει δυσκολία και στην αποσαφήνιση των επιχειρημάτων, όπως για παράδειγμα στην πρώτη παράγραφο.
Κατά τα άλλα, ούτε λόγος βέβαια για την ταμπακέρα και το απίστευτο χρέος των 11.500.000 ευρώ που παρουσιάζει σήμερα η επιχείρηση!
Ούτε λόγος βέβαια για πιθανές μελλοντικές πρωτοβουλίες νοικοκυρέματος και περιστολής των δαπανών της ΔΕΥΑΞ!
Ούτε λόγος βέβαια για το γεγονός ότι κάποια αναγκαία έργα ποιοτικής αναβάθμισης της ΔΕΥΑΞ άργησαν …μια δεκαετία!
Το καλύτερο όμως απ όλα στην απάντηση του κ. Τσέπελη, υπήρξε το γεγονός ότι κατά την άποψή του, οι πολίτες της Ξάνθης αντιλήφθηκαν τη μείωση του παγίου στους λογαριασμούς τους, οι οποίοι όμως …και πάλι αυξήθηκαν!
Πράγματι, κύριε Τσέπελη, μας ζητήσατε εναγωνίως, είναι αλήθεια, αρκετές φορές, ως παράταξη «Πολίτες για την Αλλαγή», να γίνουμε συνοδοιπόροι σας, όχι όμως για την πρόοδο και την ανάπτυξη της ΔΕΥΑΞ, αλλά για την προοπτική νέων αυξήσεων στα τιμολόγια που πληρώνουν οι συνδημότες μας!
Εάν αυτή την άρνησή μας την εκλάβατε ως άσκοπη και άγονη κριτική τότε αποδεχόμαστε τη μομφή με ικανοποίηση!
Κλείνοντας, σας υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά, ότι οδηγείτε την επιχείρηση στον κατήφορο ως ένα αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι και με τα φρένα σπασμένα!
Διότι τα χρήματα, ξέρετε, με τα οποία χρεώνετε καθημερινά τη ΔΕΥΑΞ είναι τα χρήματα των πολιτών αυτής της πόλης και όχι τα δικά σας ή της παράταξης την οποία εκπροσωπείται.
Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος της θητείας σας θα υπάρχει ΔΕΥΑΞ, έτσι ώστε να έχετε κάτι να παραδώσετε στην επόμενη διοίκηση, εκτός βέβαια από ΧΡΕΗ, από ΑΠΛΗΡΩΤΟ Φ.Π.Α. προς τους εργολάβους των έργων και κάποια σκόρπια έργα τα οποία βρίσκονται, είτε στο στάδιο της υποβολής μελετών, είτε στη διαδικασία κατασκευής τους, χωρίς, τα περισσότερα από αυτά να έχουν μακροπρόθεσμη προοπτική αναβάθμισης της ζωής των συμπολιτών μας, οι οποίοι τελικά και τα πληρώνουν»!

Σχετικά Άρθρα