Γενική

Γ. Ανδρέου: «Αντισταθείτε στη λαίλαπα των νέων μέτρων»

Η πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Γεωργία Ανδρέου ήταν παρούσα στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου την Πρωτομαγιά. Σε μήνυμα της τόνισε: «Η Πρωτομαγιά του 2010 βρίσκει τη χώρα μας σε δεινή θέση, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη σε φάση προβληματισμού. Την Πρωτομαγιά του 2010 θα την θυμόμαστε όλοι μας για τα επόμενα χρόνια. Κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα που κατέκτησαν οι εργαζόμενοι με αγώνες, ισοπεδώθηκαν μέσα σε λίγους μήνες.
Παρά τα σκληρά και άδικα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση, μέτρα που έχουν οδηγήσει χιλιάδες πολίτες στη φτώχεια, παρά την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης και στο ΔΝΤ, το ΠΑΣΟΚ έρχεται σήμερα να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την ανεργία, την ανασφάλεια, τη μεγαλύτερη υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής και την εξαθλίωση.
Στη φετινή Πρωτομαγιά, καλώ όλους, τους εργάτες, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους, τους άνεργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, κάθε πολίτη που δίνει τον αγώνα της καθημερινότητας και της ζωής να αντισταθεί στην λαίλαπα των νέων μέτρων. Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε, παλεύουμε, απεργούμε για τα δικαιώματα μας, τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού, και τα συμφέροντα της χώρας μας».

Σχετικά Άρθρα