Γενική

«Θα λογοδοτήσετε τελικά στους Έλληνες»

Η απάντηση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. στον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχ. Τσαρτσάρα

Μαίνεται ο πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ των κομματικών οργάνων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ξάνθης. Μετά την Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. κατά του Γραμματέα της Ν.Ε. του κυβερνώντος κόμματος τώρα η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης στρέφεται εναντίον του κ. Αχιλλέα Τσαρτσάρα.
Ειδικότερα αναφέρει:
«Η νεοφιλελεύθερη … σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο σημερινός Πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου με την απαράδεκτη συμφωνία υποδούλωσης στο Δ.Ν.Τ. είναι αυτοί που παρέδωσαν δυστυχώς την χώρα μας. Είναι αυτοί που μέσα σε επτά μήνες κατάφεραν με την ανευθυνότητά τους, να μετατρέψουν το περήφανο Έλληνα, σε επαίτη της Ευρώπης.
Ο Έλληνας δεν θα ανεχθεί να πληρώσει την ανεπάρκειά τους, δεν θα ανεχθεί να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησε η πολιτική ανευθυνότητα των δανεισμών, η οικονομική κρίση, η τοκογλυφία και η πολιτική του «δώστα όλα».
Πολιτική αλητεία είναι να εξαπατείς τον κόσμο προεκλογικά λέγοντας το αμίμητο «Λεφτά υπάρχουν» και μετεκλογικά «δεν υπάρχει σάλιο».
Πολιτική αλητεία είναι να λες ότι μπορείς να βρεις 30 δις ευρώ από ανείσπρακτους φόρους και μετεκλογικά να το κάνεις «γαργάρα».
Πολιτική αλητεία είναι να καταργείς το νόμο για τους ημιυπαίθριους, στερώντας έσοδα 6,5 δις προκειμένου να εμφανίσεις διογκωμένο έλλειμμα και μετά από επτά μήνες να ψηφίζεις τον ίδιο νόμο.
Πολιτική αλητεία είναι να διατυμπανίζεις ότι κυβερνάς ένα «διεφθαρμένο κράτος» με «περιορισμένη εθνική ανεξαρτησία».
Πολιτική αλητεία είναι να διατυμπανίζεις την «Ελληνική χρεοκοπία» στους εταίρους και να περιμένεις να σε σώσουν τα spreads και οι κερδοσκόποι.
Πολιτική αλητεία είναι να προκαλείς επτά μήνες τους τοκογλύφους να «κάνουν πάρτι» στην πλάτη των εργαζομένων και στα εργασιακά τους δικαιώματα.
Πολιτική αλητεία είναι «να βάζεις … το πιστόλι» στο ευρωπαϊκό τραπέζι των διαπραγματεύσεων, να το «παίζεις τζάμπα μάγκας» και τελικά να πηγαίνεις στο ακριτικό Καστελόριζο και να το στρέφεις εναντίον των Ελλήνων.
Πολιτική αλητεία είναι να πατάς εσύ τη σκανδάλη και να λες ότι φταίει η Νέα Δημοκρατία.
Πολιτική αλητεία είναι να προσπαθείτε να μας πείσετε ακόμα και σήμερα ότι πρέπει να χαιρόμαστε που παραδώσατε τη χώρα στο πλήρη έλεγχο του Δ.Ν.Τ.
Πολιτική αλητεία είναι να καταδικάζεις με την υπογραφή σου, ένα ολόκληρο λαό σε υποδούλωση.
Κύριε Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ξάνθης, ο πανικός, η έλλειψη ψυχραιμίας και η απογοήτευσή σας που άλλωστε την ομολογείτε και ο ίδιος, δεν σας νομιμοποιεί ούτε να υβρίζετε, αλλά και ούτε να κρύβεστε πίσω από τις ύβρεις σας καλύπτοντας την ένδεια των επιχειρημάτων σας.
Οφείλετε όλοι σας να απολογηθείτε για την ανεύθυνη πολιτική σας, σας κάλεσαν ήδη να παραμείνετε εντός των συνόρων και να είστε σίγουροι ότι θα λογοδοτήσετε τελικά στους Έλληνες».

Σχετικά Άρθρα