fbpx
Γενική

Παραλιακά




Καλή σας ημέρα
Σήμερα απουσιάζω από την Ξάνθη!
Απίστευτες στιγμές ζήσαμε με την Skoda Ξάνθης δια τηλεοράσεως με το παιχνίδι με τον Λειβαδιακό στην Λειβαδιά. Και εκεί που είπαμε καλά πάμε με το 0- 1 τι έγινε πάλι και μας μάτιαξαν. Περίπου 7- 8 κίτρινες κάρτες, 3 κόκκινες σε μια φάση, αποβολή του προπονητή μας, αποβολή του Καζναφέρη, νευρικό παιχνίδι, μείναμε στο τέλος με 9 παίχτες με μόνο τον Σουάνη να προσπαθεί να βάλει γκολ.
Ε τι να πω!
Κανένα παπά να μας ξεματιάξει ρε παιδιά!
Με το τραγούδι ΟΠΑ θα πάμε στην Eurovision. Η στήλη το είχε παρουσιάσει αναλυτικά το τραγούδι, ενώ ο TOP FM το παίζει εδώ και 15 ημέρες καθημερινά.
Τις βαλίτσες του έχει ετοιμάσει ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης για να κατέβει στην Αθήνα στην οντισιόν με κριτές τον Βαγγέλη Περρή, Ηλία Ψηνάκη, και την Ευγενία Μανωλίδου στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» του ΑΝΤ1.
Εάν σας στείλουν ένα τέτοιο κείμενο στο face book μην ανησυχήσετε απλά διαγράψτε το!
«Μου έστειλαν το παρακάτω κείμενο στο fb και σας το μεταφέρω, για να μην έχετε προβλήματα με το λογαριασμό σας στο fb, εφόσον είναι αληθές το μήνυμα αυτό. Σήμερα σε 8.29 Το facebook γίνεται πρόσφατα πολύ δημοφιλές .Έχουν υπάρξει πολλά μέλη που παραπονιούνται απ’ το facebook γίνεται πολύ αργό. Το αρχείο δείχνει ότι ο λόγος είναι ότι υπάρχουν πολλά νέα μέλη. Θα στέλνουμε αυτό το μνμ για να δούμε εάν τα μέλη είναι ενεργά ή όχι. εάν είσαι εσύ ενεργός στείλε σε 15 άλλους χρήστες χρησιμοποιώντας την αντιγραφή- επικόλληση για να δείξει ότι είσαι ενεργός. Εκείνοι που δεν στέλνουν αυτό το μνμ μέσα σε 2 εβδομάδες θα διαγραφούν χωρίς δισταγμό για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος. Εάν το facebook είναι ακόμα δημοφιλές ρωτάμε ευγενικά για δωρεές αλλά μέχρι τότε στέλνουν αυτό το μνμ σε όλους.
– Τίποτα απλά διαγράψτε το!
Να και η συμφωνική του Μπάνσκο…
Με μια ξεκούρδιστη κιθάρα και ένα ακορντεόν κάνουν σουλάτσο στα εμπορικά της πόλης μας παίζοντας παλιές αγαπημένες μελωδίες…
Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Χριστίνα Ματεοσιάν από την Χρυσούπολη. Χριστινάκι Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς.
Με αγάπη Μαίρη!
[email protected]

Σχετικά Άρθρα