fbpx
Γενική

Παραλιακά

Βασιλόπιτα έκοψε η e- value στο καφέ «Κυβερνείο» την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου παρουσία των στελεχών της εταιρίας και των εργαζομένων. Στην εκδήλωση μίλησαν πολλά υψηλόβαθμα στελέχη την εταιρίας. Τα δώρα που προσέφερε η εταιρία ήταν πολλά και ακριβά όπως ταξίδια στην Ερυθρά Θάλασσα, την Σαντορίνη και σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Τραπέζι έκαναν στον προϊστάμενο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Σάββα Μιχαήλ οι συνάδελφοι του, που αποχωρεί από την υπηρεσία της Νομαρχίας με σύνταξη. Το αποχαιρετιστήριο τραπέζι έγινε στην ταβέρνα «Το Κτήμα» την Παρασκευή στις 9 το βράδυ.
Καλοφάγωτη η σύνταξη.

Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας οργανώνει ημερίδα με θέμα «Ελληνική Επικαιρότητα- Στοχευμένες δράσεις» στις 15 και 16 Μαρτίου στην Αθήνα. Στην ημερίδα αυτή θα παραβρεθεί και η εφημερίδα μας. Νεώτερα από την στήλη.
Μα πάλι να χάσουμε , ποιος μας μάτιαξε άραγε; Πάντως για την ομάδα μας τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν επικίνδυνα, μετά την ήττα μας τον ΠΑΟΚ. Στους έξι αγώνες που απομένουν- οι 4 από τους οποίους εκτός έδρας- φαίνεται ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο νίκες για να αποφύγουμε τις περιπέτειες.
Η δυσαρέσκεια των φίλων της Ξάνθης επιτάθηκε από το γεγονός ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σε διάφορες θύρες του γηπέδου (πως, αφού άλλα μας είπαν) ενώ εντάσεις και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία.
Την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα και την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Νίκος Κεχαγιάς.
Ο Πανόπουλος τι είπε;
Καλή σας ημέρα! [email protected]

Σχετικά Άρθρα