Γενική

Θα απέχουν οι ΑΚΡΙΤΕΣ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας!!!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ΑΚΡΙΤΕΣ, ο σύλλογος φιλάθλων της πόλη μας, μετά τον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την είσοδο φιλάθλων των φιλοξενούμενων στην οικογενειακή κερκίδα!!!
Η ανακοίνωση αναφέρει
«ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!
Για άλλη μια φορά μας εξέπληξαν οι ιθύνοντες της Παε Skoda Ξανθής με την συμπεριφορά τους …Όχι μονό μας αγνόησαν και δεν απάντησαν στον προ ημερών προβληματισμό μας, όσον αφόρα την προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ …αλλά αντί αυτού φρόντισαν να τους παραχωρήσουν την οικογενειακή κερκίδα, χωρίς καμία ενημέρωση.
Στην προσπάθεια του προέδρου μας για την ομαλή είσοδο των κατόχων κάρτας διάρκειας στην οικογενειακή κερκίδα, δέχτηκε ανάρμοστη συμπεριφορά και εξυβρίστηκε από μερίδα φιλοξενούμενων φιλάθλων. Νιώσαμε ξένοι στο ίδιο μας το γήπεδο …αν είναι δυνατόν. Φίλαθλοι με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους αποχωρούσαν από τον χώρο που πλήρωσαν για να στηρίξουν την ομάδα τους ….Μπράβο σας
Ευτυχώς που τον αγώνα τον παρακολούθησαν μόνο κάτοχοι κάρτας διάρκειας. Μετά το τέλος του αγώνα …..αφού το υπόλοιπο το είδαμε από την τηλεόραση ….. προβήκαμε σε συνάντηση του ΔΕΣ. και ομόφωνα αποφασίσαμε:
1. Καταδικάζουμε την ενεργεία των υπεύθυνων και αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην παρωδία αυτή με την αποχή μας για τα επόμενα παιχνίδια στο Skoda Ξάνθη Arena και καλούμε τα μελή μας να στηρίξουν την απόφαση μας
2. Tου χρόνου θα θέλουμε κι εμείς προσκλήσεις για να παρακολουθούμε τα παιχνίδια της ομάδας μας αντί για κάρτες διάρκειας που δεν έχουν νόημα (βλέπε παράδειγμα ΠΑΟΚ)… τι να κάνουμε μαθαίνουμε.
ΥΓ . Αυτόν τον τρόπο επιλέξατε να προσελκύσετε τον αγνό και καθαρό φίλαθλο για να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας μας ? ….Μεγάλο Λάθος .
ΥΓ. Ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδας μας»

Σχετικά Άρθρα