Γενική

Θα χρησιμοποιηθούν παντού καινούρια φρέσκα πρόσωπα

Χθες το πρωί κλήθηκα να σχολιάσω την πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Παυλίδη για την αιρετή Περιφέρεια σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης, όπου μάλιστα οι πολίτες έχουν «δεμένο» και σίγουρο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ως υποψήφιο τον κ. Ζαπουνίδη. Ψάχνουνε λοιπόν να δούνε ποιος θα είναι ο αντίπαλός του από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.
Στην απάντησή μου, είπα φυσικά τα πράγματα με το όνομά τους, ότι ο Γ. Παυλίδης στην Ξάνθη έχει πολύ μεγάλη φθορά, ότι έχει ήδη εσωτερικά προβλήματα και ότι πιθανότατα δεν θα επιλεγεί από τον Αντώνη Σαμαρά για την θέση του υποψήφιου αιρετού Περιφερειάρχη. Δεν απέκλεισα βέβαια το ενδεχόμενο να είναι, αλλά είπα ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι από την Ξάνθη για το ίδιο αξίωμα, που μάλιστα έχουν και πολύ καλύτερες σχέσεις με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.
Η συζήτηση ήταν χαλαρή και καταδείχθηκε ότι μετά την εκλογή του Σαμαρά πολλά, μα πάρα πολλά θα αλλάξουν και σε τοπικό και σε περιφερειακό επίπεδο. (Και ότι πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν παντού καινούρια φρέσκα πρόσωπα).

Σχετικά Άρθρα