Γενική

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!

Σήμερα κρατάτε στα χέρια σας την νέα ανανεωμένη έκδοση της «Xanthi News».
Από σήμερα η ενημέρωση περνά σε άλλη διάσταση. Η νέα μας εφημερίδα περιλαμβάνει μεγαλύτερη γκάμα θεμάτων και σχολίων που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη ανεβάζοντας παράλληλα το επίπεδο της πληροφόρησης στον νομό μας.
Και αυτό είναι εμφανή αρκεί μια ματιά στις σελίδες της εφημερίδας!

Από αυτή την στήλη θα τα λέμε καθημερινά σχολιάζοντας πολλά θέματα επικαιρότητας αλλά και άλλα θέματα που μας απασχολούν.

Σχεδόν είμαστε στο τέλος των εορτών, σιγά σιγά τελειώνει το νταβαντούρι και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, που λέει και η γιαγιά μου… Οι γιορτές στους περισσότερους από εμάς κύλησαν ήσυχα με το τραπέζι γεμάτο φαγητά (κακό αυτό για την υγεία), με την γαλοπούλα και το τσιγεροσαρμά να κυριαρχεί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με τα παιδιά να λένε τα κάλαντα στις γειτονιές, κάποιους από εμάς να έχουν φύγει για τριήμερα στην Βουλγαρία ή και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα, κάποιους να είναι γριπωμένοι από την νέα γρίπη αλλά και την παλιά και το παραμύθι να συνεχίζεται…

Φέτος η τοπική επικαιρότητα σημαδεύτηκε από διάφορα γεγονότα που μας άλλαξαν την ζωή μας όπως η κατασκευή της πλατείας, (που εγώ προσωπικά την βρίσκω όμορφη με το σιντριβάνι της, τους άνετους χώρους της, τα παγκάκια της), οι κυκλοφοριακές αλλαγές που επήλθαν με την αλλαγή της πλατείας, (βέβαια κοντά στο σημείο της πλατείας μειώθηκαν τα αυτοκίνητα αλλά δεν εξαφανίστηκαν με συνέπεια να γεμίσουν άλλοι δρόμοι πιο στενοί), η μειωμένη κίνηση στην αγορά με συνέπεια και μειωμένη κίνηση και στα δικά μας πορτοφόλια (φέτος ήταν πιο αισθητή από τις άλλες χρονιές), η εκλογή του κ. Ξυνίδη στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ και η τοποθέτηση του ως Γραμματέα στην Κυβέρνηση με τον κ. Σγουρίδη να γυρνά σπίτι του, η επανεκλογή του κ. Κοντού στην Νέα Δημοκρατία με ρόλο στην αντιπολίτευση (αλλάζουν καμιά φορά τα πράγματα), η προσπάθεια τοπικών παραγόντων να ανοίξει ο δρόμος για την Βουλγαρία (αναμονή ακόμη), και πολλά άλλα που θα τα σχολιάζουμε σε αυτή την στήλη.

Εύχομαι στους συνεργάτες της «Χ.Ν.» υπομονή και καλή διάθεση και στον εκδότη μας Σταύρο Καρυπίδη για εγχείρημά του καλή επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα