Γενική

«Κάποιοι θίχτηκαν, επειδή ζητάμε τα αυτονόητα»

Συνέντευξη τύπου από την παράταξη «Πολίτες για την αλλαγή»

Με τη φράση, «είναι προφανής ο πανικός στη δημοτική αρχή», ξεκίνησε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες για την αλλαγή» Χρήστου Πούλιου, χθες το πρωί, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.
Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή το δελτίο τύπου των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Ξάνθης, στο οποίο οι ίδιοι μιλούσαν για ένα σύνδρομο καταδίωξης, που διακατέχει την παράταξη του κ. Πούλιου, κατηγορώντας την συγχρόνως για αδυναμία πολιτικού λόγου, μηδενίζοντας τα πάντα. Το δελτίο τύπου είχε σταλεί, ύστερα από ανακοίνωση της παράταξης «Πολίτες για την αλλαγή», η οποία κατηγορούσε το Δήμο Ξάνθης για αδιαφάνεια.
Ο Επικεφαλής των «Πολιτών για την αλλαγή» Χρήστος Πούλιος, στη συνέντευξη τύπου είπε ότι κάποιοι θίχτηκαν, διότι η παράταξη ζητάει τα αυτονόητα, δίνοντας το παράδειγμα ότι, δεν είναι δυνατόν να βγαίνει μία προκήρυξη ημέρα Παρασκευή και τη Δευτέρα να πιάνουν δουλειά.
Η Δημοτική Παράταξη «Πολίτες για την αλλαγή», εμμένουν στη διαφάνεια και στη νομιμότητα των προσλήψεων, δηλώνοντας ότι, αυτό το καθεστώς της αδιαφάνειας, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Σχετικά Άρθρα