Γενική

Ευχαριστήρια επιστολή του Ατρόμητου προς την Σ. Καραγιαννίδου

Με αφορμή τον καθαρισμό της βλάστηση του πρανούς στο γήπεδο της Χρύσας

Την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η διοίκηση του Ατρόμητου Χρύσας προς την Αντιδήμαρχο πρασίνου, κα. Σοφία Καραγιαννίδου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου.
Η επιστολή:
Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ»
Προς
Την Αντιδήμαρχο Ξάνθης κα Σοφία Καραγιαννίδου Ξάνθη. Κοινοπ: Δήμαρχο Ξάνθης κο Μιχ. Στυλιανίδη, Ξάνθη, 2 Δεκεμβρίου 2009
Κυρία αντιδήμαρχε,
Σας ευχαριστούμε για την άμεση ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος του Συλλόγου μας για τον καθαρισμό από την αυτοφυή βλάστηση του πρανούς στην βόρεια πλευρά του γηπέδου μας. Βλάστηση που δημιουργούσε πολλά και σημαντικά προβλήματα όχι μόνο στους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και συνθήκες ανεξέλεγκτες με μικρά τρωκτικά και φίδια που έβρισκαν καταφύγιο εκεί.
Θεωρούμε αυτονόητη την συνέχιση της μέριμνας που επιδείξατε έως τώρα για την καλή λειτουργία του χώρου.
Ευελπιστώντας να υιοθετηθεί η πρόταση μας για την κατασκευή και δημιουργία στον χώρο αυτό κερκίδας, έργο μικρής κλίμακας, που θα λύσει προβλήματα όπως, του χώρου των φιλάθλων- κερκίδα και της οριστικής απαλλαγής από τον ετήσιο καθαρισμό από την άγρια αυτοφυή βλάστηση και την μυοκτονία.
Αναμένουμε σύντομα τις δικές σας αποφάσεις για το καλό του Συλλόγου, των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και γενικότερα του αθλητικού πνεύματος.
Ο Πρόεδρος
Νίκος Χαραλαμπίδης
Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Μαντζίδης

Σχετικά Άρθρα