Γενική

Στο Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης τα έσοδα

Πολλούς επισκέπτες δέχθηκε η έκθεση ζωγραφικής του Χρήστου Λασπίδη

Πολύ καλά εξελίσσεται η έκθεση ζωγραφικής του Χρήστου Λασπίδη, η οποία παρουσιάζεται στο φουαγιέ του δημοτικού αμφιθεάτρου Ξάνθης.
Όπως είναι ήδη γνωστό, τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης, του οποίου ο κ. Λασπίδης είναι ιδρυτικό μέλος και κάνει αυτήν την γενναιόδωρη κίνηση διότι βλέπει ότι αυτό που ξεκίνησαν πριν 35 χρόνια λίγοι και μετρημένοι στα δάχτυλα έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους μεγαλύτερους πανελλαδικά συλλόγους.
Η προσφορά του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης είναι τεράστια στην κοινωνία της Ξάνθης και όχι μόνο, αφού με τις πρωτοβουλίες του και το έργο του, βοηθάει τους συνανθρώπους μας, δίνοντάς τους το πολυτιμότερο αγαθό, το οποίο δεν είναι άλλο από το αίμα.
«Η έκθεση λειτουργεί εδώ και μία εβδομάδα και ανήκει στον αιμοδότη και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας, το Χρήστο Λασπίδη. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ξάνθης, στηρίζει πάντα τα μέλη του, σε κάθε προσπάθειά τους, αφού αυτές αφορούν στο κοινωνικό σύνολο. Ο κόσμος της Ξάνθης ανταποκρίθηκε, κάτι που δεν περιμέναμε και τόσο πολύ, λόγω των ημερών. Όμως η συμμετοχή είναι μεγάλη και καλούμε αυτούς, που δεν την επισκέφθηκαν, να έρθουν να τη δούνε από κοντά», δήλωσε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρύσα Καζαντζοπούλου.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα