Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Ενώ λοιπόν ο Αμερικανός Πρόξενος βρίσκονταν στο ξενοδοχείο, οι επιτελείς του πήγαιναν στους Τοξότες για να φωτογραφίζουν το… τζαμί όπου προεκλογικά είχε γίνει προσπάθεια εμπρησμού!!! Και το «θυμήθηκαν» τώρα οι Αμερικανοί αξιωματούχοι!!!
Στις 5.30 το απόγευμα ο Αμερικανός Πρόξενος επισκέφθηκε τον Σινίκογλου και χθες στις 10 το πρωϊ την γνωστή κυρία Σαμπιχά στο Δροσερό!!! Και συνέχισε τις μυστικές επισκέψεις και συναντήσεις του, χωρίς να μπει καν στο κόπο να επισκεφθεί τον Νομάρχη Ξάνθης Γ. Παυλίδη ή τον Δήμαρχο Ξάνθης, την Γλαύκη και τον Εχίνο!!! Το πιο ωραίο από όλα; Ο Αμερικανός Πρόξενος κ. King Rompert, επισκέφθηκε στις 13.30 τον δικηγόρο κ. Χατζηϊμπράμ, εκπρόσωπος της ΤΕΞ στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο σε βάρος της χώρας μας! Και στο τέλος τον κύριο Αλεξανδρή στο γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων κ. Αλεξανδρή. Στις 4 το απόγευμα ο Αμερικανός Πρόξενος μετέβη στη Κομοτηνή για να συνεχίσει τις εκεί «μυστικές» επισκέψεις του… αλλά αυτά τα «σούρτα φέρτα» σίγουρα μας προβληματίζουν όλους.
Μαχητής

Τέλος στην ανεξέλεγκτη δράση επιχειρήσεων που εκμεταλλεύονται λατομικούς χώρους στην ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολης, επιχειρεί να θέσει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το περιβάλλον, αλλά και για την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής. Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ξάνθης, την Δευτέρα το βράδυ με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Αδέσμευτη

Μπορεί να πέρασε σαν μία απλή επισήμανση, αλλά έχω την αίσθηση ότι αφορά την πυροδότηση ενός βραδύκαυστου πυραγωγού σχοινιού στο τέλος του οποίου βρίσκεται αρκετά μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης! Και για να μην συνεχίσω στην διάλεκτο των «καταστροφών» εξηγούμαι αμέσως.
Θράκη

Επίσης σημείωσε ότι τόσο οι θέσεις του για την οικονομία όσο και τα δείγματα γραφής του στα εθνικά θέματα είναι τα πλέον ενδεδειγμένα και ότι έχει δικαιωθεί όταν διατείνονταν ότι το όνομα αποτελεί τη βάση της αλυτρωτικής προπαγάνδας των Σκοπίων. Σ’ ότι αφορά όμως την μουσουλμανική μειονότητα ο κ. Παναγωτόπουλος συνέστησε: «Θα κάνει λάθος όποιος επιχειρήσει να αναμείξει θέματα της μουσουλμανικής μειονότητας στην εσωτερική αναμέτρηση της Ν.Δ. ,θα προσφέρει κακές υπηρεσίες στην παράταξη».
Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν κινδυνεύει η ενότητα και ότι η επόμενη ημέρα θα είναι μέρα ενότητας και συνοχής της παράταξης και ότι κανείς δεν θα αμφισβητήσει και να θέσει σε κίνδυνο την ενότητα της παράταξης.
Εμπρός

Με την ελπίδα ο δέκατος τέταρτος μισθός να κουνήσει την αγορά μπάς και βγούν τα σπασμένα της αναδουλειάς λόγω οικονομικής κρίσης ο Εμπορικός Σύλλογος κοινοποίησε το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά την διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων.
Αγώνας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή, μεταξύ του νέου Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Σωκράτη Ξυνίδη, του Γραμματέα Οργανωτικού Τάσου Αποστολόπουλου και των Γραμματέων και Αναπληρωτών Γραμματέων της Περιφερειακής Επιτροπής και των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ακρίτας

Όσα αναφέρονται στη στήλη δεν είναι δίκην φιλοσοφικήςανάλυσης, αλλά εξάγονται από την καθημερινή συμπεριφορά των πολιτών, που «παρανομούν» στους πλέον αυτονόητους και απλούς κανόνες που απορρέουν από τους νόμους της χώρας και όχι μόνο.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα