Γενική

Νέα περίοδος προοπτικής και ελπίδας στη Ν.Δ.

Ευχαριστήριο μήνυμα ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης για την εκλογική διαδικασία

Με αισιοδοξία κοιτάζει πλέον το μέλλον η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης μετά την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Σε ευχαριστήριο μήνυμα της απευθύνεται στη βάση για την συμμετοχή της στην εκλογική διαδικασία.
Στην ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης αναφέρει:
«Μία νέα περίοδος προοπτικής και ελπίδας αρχίζει για την παράταξη μας. Η Νέα Δημοκρατία εξέλεξε νέο Πρόεδρο. Ενωμένοι, γύρω από το νέο Πρόεδρο, θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον της Πατρίδας και θα ασκήσουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά την αποστολή μας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Πετύχαμε, προπάντων, ένα δυναμικό άνοιγμα στην κοινωνία. Η συμμετοχή των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το όφελος για τη Δημοκρατία, το όφελος για τη Νέα Δημοκρατία είναι προφανές.
Θέλουμε, να εξάρουμε ιδιαίτερα την υποδειγματική συμπεριφορά που επέδειξαν οι εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, που προσήλθαν στις κάλπες.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους εθελοντικά, συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού. Κατάφεραν να υπερκεράσουν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο on line σύστημα και να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις που προέκυψαν.
Έδωσαν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους. Ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν έλειψε κανείς. Υπήρξαν τεχνικές αλλά όχι οργανωτικές αδυναμίες. Η επάρκεια και ο ζήλος του ανθρώπινου δυναμικού είναι αξιοθαύμαστα.
Ευχαριστούμε επίσης τον Προϊστάμενο του ΟΤΕ και το τεχνικούς του ΟΤΕ Ξάνθης, για τις άοκνες και επίπονες προσπάθειές τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των εκλογικών κέντρων».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα στο νομό μας έχουν ως εξής.

Σχετικά Άρθρα