Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑΜΟΥ ΤΡΙΜΙΤΖΙΟΥ: Επαγγελματικούς λόγους επικαλείται στον Δήμαρχο Ξάνθης, «δεν συνάδουν με τις ηθικές αξίες και τα πιστεύω μου τα όσα συμβαίνουν στη παράταξη», δήλωσε στα Μ.Μ.Ε ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ: Για να «σωθεί» ο ίδιος, εξέθεσε με την επιστολή του Θανάση Ξυνίδη, Ανταμπούφη, Δήμαρχο και υπηρεσίες Δήμου… Π. ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ: Οργισμένος ο Δήμαρχος Ξάνθης με τον Στάμο! «Βαρίδιο» ο Τριμίτζιος, παραιτήθηκε γιατί δεν πήρε το δαχτυλίδι , Δήμαρχε κάνε την ανατροπή και υπέρβαση… ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Είναι φίλος μου ο Στάμος… Δεν είμαι οργισμένος, λόγια του Πεντζουρίδη κι όχι δικά μου. »Κρατάω» την παραίτηση, δεν την έκανα δεκτή! ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ: Νέο αρχηγικό πρωτοσέλιδο και «αυτοδιαφήμιση» σε φιλικό του έντυπο, «νέες υποδομές για καλύτερο νερό!!!»! Λέξη σε όλο το ρεπορτάζ της εφημερίδας για τον Δήμαρχο Ξάνθης…
Μαχητής

ΞΕΚΑΘΑΡΗ επιστολή του δικηγόρου Θεολόγου Καλαϊτζή στα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης. Κατηγορεί για «διαστρέβλωση» της αλήθειας τον κύριο Χρίστο Πούλιο και με αφορμή τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή αλλά και στο θέμα που χθες έφερε εκτός ημερήσιας διάταξης ο κύριος Χρίστος Πούλιος, τονίζοντας με έμφαση ότι, «κανένα πρόβλημα νομιμότητας των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της 14ης Οκτωβρίου 2009 δεν υπάρχει και οι λέγοντες το αντίθετο, καλό θα ήταν να ενημερωθούν από νομικούς και όχι κάποιους που νομίζουν ότι γνωρίζουν τους νόμους, αφού στον ίδιο ο Δήμαρχος Ξάνθης κοινοποίησε την απόφαση της Περιφέρειας στις 19/10, άσχετα αν την πήρε στις 13/10!!!
Αδέσμευτη

Στα πιο δύσκολά της ίσως η δημοτική παράταξη Στυλιανίδη και όχι μόνο γιατί ο Στάμος Τριμίντζιος αποφάσισε να τα «βροντήξει» όπως έγραψε ο φιλικός του τύπος… Τώρα που ήρθε η στιγμή να ξεπληρώσουν κάποιοι τα «χρέη» τους απέναντι στον Λάκη Στυλιανίδη και τον συνδυασμό του, τώρα… την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια προφασιζόμενοι «αμαρτίες»! Βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης φυσικά και ήδη ο Χρίστος Πούλιος αναφέρει τον Δήμαρχο ως… «απερχόμενο», ενώ πληροφορούμαι ότι ήδη επικοινώνησαν μαζί του αρκετοί για να του ευχηθούν τα… καλορίζικα από τώρα!
Θράκη

Νέα ‘μετωπική’ μεταξύ συμπολίτευσης και αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Ξάνθης με αφορμή την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος. Ο κ. Πούλιος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Πολίτες για την Αλλαγή’ κατηγορεί το δήμο Ξάνθης για προχειρότητα, έλλειμμα ενημέρωσης, αλλά και σκοπιμότητα στην κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος, επειδή προσπαθεί να περάσει τη μελέτη ‘στα ψιλά.
Εμπρός

Προχθές σε μια σύναξη μαμάδων-είπαμε πάνω από όλα η ιδιότητα της μάνας- μεταξύ του καφέ, του κοινωνικού σχολιασμού, αλλά και της εξιστόρησης των κατορθωμάτων των λατρευτών μας τέκνων, μεταξύ σοβαρού και αστείου γενικώς, καταλήξαμε για άλλη μια φορά να βρισκόμαστε σε κατάσταση ανομολόγητης απόγνωσης.
Αγώνας

Mία ακόμη φημολογία αναφορικά νομικό πρόβλημα που αποτρέπει την παρουσία του θεολόγου Καλαϊτζή στην προεδρεία του προσεχούς δημοτικού συμβουλίου, είδε το φως της δημοσιότητας. Πάντως ο ίδιος διαψεύδει ότι υπάρχει θεσμικό πρόβλημα τονίζοντας ότι το κώλυμα που παρουσιάστηκε έχει σχέση με τις επαγγελματικές του ενασχολήσεις. Από την άλλη ο δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης συνιστά υπομονή στους συμπολίτες μας αναφορικά με τα έργα της ενοποίησης των πλατειών, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε από τους καταστηματάρχες της οδού Ηρώων. Δυσοίωνο προοιωνίζεται πάντως το μέλλον και για τα δύο μεγάλα έργα που φάνηκε να δρομολογούνται στον τόπο μας. Ο λόγος για το αρδευτικό αλλά και για τον κάθετο άξονα προς Βουλγαρία, τα οποία φαίνεται να μπαίνουν στις καλένδες μιας και φαίνεται να «σκοντάφτει» η υλοποίηση τους… Τρόπους, τέλος, για την ενίσχυση των παραγωγών φαίνεται να ψάχνει το ΥΠ.Α.ΑΝ. για να μετριαστούν οι εισοδηματικές απώλειες των καπνοπαραγωγών.
Επικαιρότητα

Σχετικά Άρθρα