Γενική

«Ψήνουν» Άντζα, χωρίς να τον πιέζουν

Δεν θα αποκτηθεί ο Όντο

Ο υπό δοκιμή Μπανγκ Οντο έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο δεν είναι ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης της Ξάνθης. Οι Ξανθιώτες θέλουν μία έμπειρη και αξιόπιστη λύση, έναν κλασικό στράικερ περιοχής, ο οποίος θα τελειώνει τις φάσεις και ο νεαρός Αφρικανός δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να σηκώσει αυτό το βάρος.
Στο μεταξύ, στους παίκτες δόθηκε διήμερο ρεπό, με εξαίρεση τους Μαρσελίνιο, Σταθάκη, Παπαδόπουλο, που πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα καθώς είχαν χάσει αρκετές προπονήσεις, και τον Κιντάνα.
Όσον αφορά στο θέμα του Παρασκευά Άντζα, η διοίκηση εξακολουθεί να διαψεύδει για ευνόητους λόγους και να προσπαθεί με διακριτικό τρόπο να τον πείσει να επιστρέψει.
Το «ψηστήρι» στον έμπειρο στόπερ ξεκίνησε πριν από δύο μήνες και απλά το τελευταίο διάστημα έχει κορυφωθεί, όπως φάνηκε με την παρουσία του στην προπόνηση της Πέμπτης. Οι ιθύνοντες θεωρούν ότι ο Αντζας έχει νοσταλγήσει ήδη την μπάλα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να σκέφτεται σοβαρά να αναθεωρήσει την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Η επιθυμία της διοίκησης να υποδεχτεί και πάλι στην οικογένειά της τον Άντζα είναι δεδομένη, αλλά οι ιθύνοντες προτιμούν να μην πιέσουν καταστάσεις και περιμένουν από τον ίδιο να ζυγίσει τα δεδομένα και να αλλάξει γνώμη. Άλλωστε, ο Άντζας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του και καταλαβαίνουν πως είναι δύσκολο (αλλά όχι ακατόρθωτο) να ξεκρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Πρέπει να σημειωθεί πως άνθρωποι της ομάδας συνέφαγαν το βράδυ της Πέμπτης με τον Αντζα.
Νέες αποδεσμεύσεις
Τέλος, η Ξάνθη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μάρτιν Αμπένα, ο οποίος είναι ο δεύτερος που αποδεσμεύεται μετά τον Αργεντινό μπακ Χουάν Φερνάντεζ. Αποχώρηση υπήρξε και στον Πανθρακικό, με τους νεαρούς Νίματς και Μουνάφο να ακολουθούν τον δρόμο του Νουόκο, ενώ έπονται και νέα «διαζύγια» αυτή την εβδομάδα.

Σχετικά Άρθρα