Γενική

Πρόγραμμα κατάδυσης στην Ξάνθη

Από το κολυμβητικό σύλλογο Ποσειδώνα στις 4- 5 Δεκεμβρίου

Διημερίδα με θέμα: «Καταδύσεις- Αναπνοή κάτω απτό νερό» διοργανώνει ο Ποσειδώνας Ξάνθης στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 16:00 μμ στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης. Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα σύντομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διδάσκει βασική θεωρία και γνώσεις για τις καταδύσεις γενικά και επίσης εξηγεί τη λειτουργία του βασικού εξοπλισμού κατάδυσης. Είναι ιδανικό πρόγραμμα για άτομα που θέλουν να γνωρίσουν την εμπειρία αναπνοής κάτω από το νερό ή που θέλουν μια δοκιμή της καταδυτικής εμπειρίας πριν προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα λάβουν μέρος οι αθλητές του συλλόγου μας . Η εμπειρία αναμένεται συγκλονιστική και μπορεί να είναι η αρχή έτσι ώστε να μπορέσουν κάποιοι από τους αθλητές να συνεχίσουν και παραπέρα την εμπειρία με τον κόσμο του βυθού.
Το Δ.Σ του συλλόγου νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα της σχολής καταδύσεων Discovery Scuba Diving η οποία και θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα και προσκαλεί όλους όσοι το θέλουν να παραβρεθούν στο δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για την παρακολούθηση του. Υπεύθυνος για την εφαρμογή- προετοιμασία του προγράμματος καταδύσεων το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από κολυμβητικό σύλλογο στην πόλη μας- ορίστηκε ο έφορος κ. Καραπαναγιώτης Παναγιώτης ο οποίος είχε και την ιδέα του όλου προγράμματος.
ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Μετά από την αποστολή στην πόλη της Κωνσταντινούπολης και την συμμετοχή στους αγώνες της GALATASARY με 27 αθλητές, το Δ.Σ του συλλόγου δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγο για πολύ καιρό . Έτσι έχει ήδη προγραμματίσει τη μετάβαση της αγωνιστικής ομάδας το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009 στη πόλη της Δράμας για τη συμμετοχή της στο GrandPrix της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο 28- 29 Νοεμβρίου η προαγωνιστική ομάδα θα λάβει μέρος στους Αγώνες της Δράμας με την επωνυμία «ΙΒ Αγώνες Αγίας Βαρβάρας 2009».

Σχετικά Άρθρα