Γενική

Συνεχίζει το αγαθοεργές έργο του ο Χρήστος Μανέας

Με δωρεά του στο ΔΠΘ

Τελετή ανακήρυξης του δικηγόρου Αθηνών Χρήστου Μανέα σε φίλο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου στην αίθουσα σεμιναρίων του κτιρίου διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.
Η προσφώνηση του τιμώμενου ευεργέτη του πανεπιστημίου έγινε από τον πρύτανη του ΔΠΘ, Καθηγητή Κωνσταντίνο Σιμόπουλο, παρουσία των αντιπρυτάνεων Στέλιου Σταματόπουλου, Θανάση Καραμπίνη και Σάββα Τοκμακίδη και των κοσμητόρων της Πολυτεχνικής Γιάννη Διαμαντή και των Σχολών Αγωγής Θωμά Βουγιουκλή, όπως και πολλών φίλων της οικογένειας Μανέα.
Ο κ. Μανέας, που στην Ξάνθη έχτισε με δικά του έξοδα το ΚΑΠΗ της Χρύσας, συνεχίζοντας την προσφορά του στο Δημοκρίτειο ανακοίνωσε την δωρεά ενός κλειστού γυμναστηρίου έκτασης 1.200 τ.μ. στην Κομοτηνή για τις ανάγκες των φοιτητών του πανεπιστημίου. Μετά την Πινακοθήκη του Χρήστου και της αείμνηστης Κλειούς Μανέα το πανεπιστήμιο θα έχει την τύχη να αποκτήσει κι ένα κλειστό γυμναστήριο που θα κατασκευαστεί με αποκλειστικά έξοδα του δωρητή.
Αυτόν τον άνθρωπο όταν ήρθε στον Δήμο Ξάνθη και είπε ότι θέλει να προσφέρει κάποιοι ενταύθα θέλανε να τον διώξουν κακήν κακώς από την Ξάνθη. Ευτυχώς ο Χρήστος Μούρκας, ο αντιδήμαρχος Ξάνθης (πολιτικός με διορατικότητα) τον πίστεψε και αποκτήσαμε έτσι δωρεάν και σε χρόνο ρεκόρ ένα υπερσύγχρονο κτίριο ΚΑΠΗ στην περιοχή μας.

Σχετικά Άρθρα