Γενική

Άριστη η φιλοξενία από τους γείτονες μας

Ο Α.Σ. ΤΑΕΚWODO «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» Ξάνθης έκανε προπόνηση στην Κεσσάνη της Τουρκίας

Καλεσμένοι στην ΚΕΣΣΑΝΗ, ήταν οι αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» Ξάνθης στις 14 Νοεμβρίου 2009, και προπονήθηκαν με τον τοπικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της ΚΕΣΣΑΝΗΣ «RUMELI TAEKWONDO SPORT CLUB».
Η προπόνηση είχε αγωνιστικό χαρακτήρα και έτσι ολοκληρώθηκε ακόμη ένα Σαββατοκύριακο δυνατών προπονήσεων και αγώνων για τον Σύλλογο της Ξάνθης, που πάντα θέλει να είναι μάχιμος.
Ο κος Χρηστίδης είχε μαζί του αθλητές γεννημένους από το 1998 έως το 1996,οι οποίοι θα αγωνιστούν και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων /Κορασίδων.
Οι αθλητές μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, κάνοντας φυσικά και αγωνιστικά λάθη και αυτός είναι ο λόγος των εξορμήσεων του Συλλόγου.
Η Ελληνική αποστολή είχε άριστη φιλοξενία.
Ξεναγήθηκε στην πόλη μαζί με τον Σύλλογο της Κεσσάνης και τον Προπονητή τους κο Σερκάν Ντογρού.
«Συνεχίζουμε προς τους φετινούς μας στόχους, με πολλή δουλειά ως τη στιγμή που θα χειροκροτήσουμε και πάλι τους Ξανθιώτες Ταεκβοντίστες μας στο βάθρο των Νικητών», τόνισε ο κος Χρηστίδης.
Φεύγοντας από την Κεσσάνη ,οι Σύλλογοι αντάλλαξαν ευχές για επιτυχίες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της χώρας τους και ο Ξανθιώτης προπονητής απηύθυνε πρόσκληση για κοινές προπονήσεις και στην Ξάνθη με τον Σύλλογο της Κεσσάνης.

Σχετικά Άρθρα