Γενική

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΞΑΝΘΗ!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚWON DO ΠΑΙΔΩΝ / ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1994 – 1998- ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 31 Οκτωβρίου- 1 Νοεμβρίου

Ένα Χρυσό, ένα Ασημένιο , δύο Χάλκινα Μετάλλια οι Ξανθιώτες Ταεκβοντίστες του Α.Σ. «Ορέστη Βασίλη»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό WTF, στο ΕΑΚ Ορεστιάδος.
Αγωνίστηκαν 130 Σύλλογοι με 400 αθλητές/αθλήτριες στις κατηγορίες: Παίδων /Κορασίδων γεννηθέντες το 1994- 1998.
Την Ξάνθη εκπροσώπησε ο Α.Σ. ΤΚΝ «Ορέστης Βασίλης» Ξάνθης με Προπονητή τον κο Ανδρέα Χρηστίδη με τους εξής αθλητές:
1. Κλειμενίδου Άσπα- 63 κιλά 1994 Χάλκινο
2.Θωμόπουλος Θωμάς- 41 κιλά 1998 Ασημένιο
3. Παπαδόπουλος Άκης- 33 κιλά 1998 Χρυσό
4. Μιχοπούλου Στέλλα- 55 κιλά 1998 Χάλκινο
5. Κατσάνη Ελένη- 47 κιλά 1998 4 η θέση
Όπως μας είπε ο Προπονητής του Συλλόγου κος Ανδρέας Χρηστίδης, ήταν η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση της αγωνιστικής χρονιάς που διανύουμε σημειώνοντας:
«Τα αποτελέσματα ήταν σχετικά αναμενόμενα για τους αθλητές μου, αφού έχουν πολλές πολλές συμμετοχές σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες, με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία και φυσικά ακολούθησαν εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, όπως επίσης και φιλικές συναντήσεις, φτάνοντας έτσι σε ψηλή αγωνιστική ετοιμότητα, καταλαμβάνοντας θέσεις στο βάθρο των νικητών, στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα».
Η Κατσάνη Ελένη και η Μιχοπούλου Στέλλα, έπαιξαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιους αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ καταλαμβάνοντας την 3 η θέση και 5 η θέση αντίστοιχα και απέδωσαν τα αναμενόμενα κατά τον προπονητή τους, αφού όπως μας δήλωσε και ο ίδιος: «Οι συγκεκριμένες αθλήτριες γυμνάζονται μόνο 1 χρόνο με τον σύλλογο μας και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να προσαρμοστούν και να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Αξίζει να αναφερθεί ότι,η Κλειμενίδου γυμνάζεται 10 χρόνια, ο Παπαδόπουλος και ο Θωμόπουλος 5 χρόνια.
Καταλαβαίνετε το μέγεθος της διαφοράς που θα πρέπει να καλύψουν οι νέοι αθλητές του Συλλόγου, για να έρθουν τα πρώτα καλά αποτελέσματα.
Δείχνουν όμως ορεξάτες και ακολουθούν ανελλιπώς τις προπονήσεις.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, που για άλλη μια φορά έκαναν περήφανη την Ξάνθη μας σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Συγχαρητήρια και για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, χωρίς παράπονο και τους δικαιώνουν πάντα τα αποτελέσματα..
Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στην Κλειμενίδου Ασπα, η οποία από μικρή έδειξε το μεγάλο ταλέντο της στον αθλητισμό και δικαιώθηκε μέχρι και σήμερα και η ίδια αλλά και εγώ σαν Προπονητής, που την πίεσα να ξανά ασχοληθεί και να μην τα παρατήσει ύστερα από την πολύ σοβαρή εγχείρηση που υποβλήθηκε πριν 2 χρόνια ,σε πρόσθιο χιαστό.
Ξανά έπαιξε και αναρριχήθηκε στα ψηλότερα σκαλιά των νικητών κερδίζοντας με το σπαθί της και μετάλλια και μόρια εισαγωγής για τα ΑΕΙ.
Στους συγκεκριμένους αγώνες που αγωνίστηκε ήταν επιλογή μου να σταματήσει στο Χάλκινο μετάλλιο διότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν το διακινδυνεύσαμε περισσότερο, αν και το χρυσό μετάλλιο ήταν καθαρά δική της υπόθεση.
Συνεχίζουμε στην επόμενη διοργάνωση που θα διοργανώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο W.T.F.. με περισσότερη πείρα και διάθεση για σκληρή δουλειά».
Τα συγχαρητήρια του Προέδρου του Συλλόγου κου Μάτη Ιωάννη δέχθηκαν Προπονητής και Αθλητές και με εντολή του, ο Σύλλογος θα φωταγωγηθεί για τρία βράδια, προς τιμήν τους, αφού έκαναν περήφανους τους ίδιους, τους γονείς τους, τον Σύλλογο και την πόλη μας κατακτώντας την Δεύτερη ( 2 ) θέση Πανελληνίως στους Πολυνίκες Συλλόγους του Πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα