Γενική

Φορείς που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση

Ευχαριστήριο Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί και δημοσίως τους κάτωθι φορείς οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την συμπεριφορά και στάση τους προς το θέμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας:
«Τον Σύνδεσμο Θερμουδραυλικών Ξάνθης «ΥΔΡΩ» για την μέχρι τώρα βοήθειά τους. Πρώτον έχουν ιδρύσει ομάδα εθελοντών αιμοδοτών για τους εταίρους, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, μια ομάδα που σε σταθερή βάση προσφέρει άνω των 60 μονάδων ετησίως με συνεχώς αυξανόμενη τάση. Κατά δεύτερο λόγο ενισχύουν όπως μπορούν κάθε φορά το σύλλογό μας είτε ως χορηγοί σε εκδηλώσεις μας, είτε αγοράζοντας λαχεία των εκάστοτε λαχειοφόρων αγορών μας, είτε με την προώθηση διαφημιστικού υλικού π.χ. t-shirts όπου προπαγανδίζεται η ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ένας συνεταιρισμός ανθρώπων που προσφέρει όχι μόνο οικονομικά στα μέλη του αλλά και κοινωνικά προς όλη την τοπική μας κοινότητα.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Κυνηγητικού Συλλόγου Ξάνθης «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» το οποίο έχει λάβει καταρχήν την απόφαση να συστήσει ομάδα εθελοντών αιμοδοτών και να παροτρύνει συνεχώς τα μέλη του να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή. Όπως ευχαριστούμε και για την οικονομική τους συμπαράσταση προς το σύλλογό μας.
Τέλος ευχαριστούμε το Σύλλογο Συνταξιούχων Υπαλλήλων του Εργοστασίου Ζάχαρης Ξάνθης. Πέρα από το ότι αποτελούν την αρχική ιδρυτική ομάδα που έφτιαξε το Σύλλογο της «αγάπης», συνεχίζουν και τώρα ακόμη που οι περισσότεροι σταμάτησαν την αιμοδοτική τους σταδιοδρομία να ενισχύουν σε πρώτη ευκαιρία οικονομικά το σύλλογό μας όπως με την κίνησή τους να συμμετέχουν στη λαχειοφόρο αγορά του προκατασκευασμένου σπιτιού.
Ευχαριστούμε όλους τους παραπάνω για την μέχρι τώρα στήριξη και βοήθειά τους και ελπίζουμε το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς».
Το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα