Γενική

Ανοιχτή επιστολή προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Γράφει ο Αντ/γος ε.α. Νικόλαος Φωτιάδης

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Μετά την τιμωρία της παράταξης μας (της Νέας Δημοκρατίας) από τον Ελληνικό Λαό, γιατί οι επαγγελίες του Κώστα Καραμανλή περί «Επανίδρυσης του Κράτους» δεν υλοποιήθηκαν, ευτύχησες σήμερα να είσαι Πρόεδρος της Κυβερνήσεως όλων των Ελλήνων.
Οι εκφράσεις «καθαρές κουβέντες», «καθαρά χρήματα» και «καθαρό περιβάλλον» κ. Πρωθυπουργέ πρέπει να μη μείνουν λόγια και απογοητεύσουν για μια ακόμη φορά τον ταλαίπωρο Ελληνικό Λαό, αλλά να γίνουν πράξη για το «καλό» όλων μας.
Εάν επιθυμείς να σε γράψει η ιστορία και να πάει ο τόπος μπροστά, παρακαλώ, λάβε υπόψη τα παρακάτω:
α. Ξέχασε το κόμμα (το ΠΑΣΟΚ) και αγωνίσου ως κυβέρνηση για να πάει ο τόπος μπροστά.
β. Δώσε εντολές να γίνουν έρευνες, εξεταστικές επιτροπές και ότι άλλο χρειασθεί και αυτοί που αποδεδειγμένα καταλήστεψαν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού να πάνε φυλακή επιτέλους, ώστε να ικανοποιηθεί το «κοινό περί δικαίου αίσθημα».
γ. Τροποποίησε το Σύνταγμα ώστε οι Εκπρόσωποι του Λαού στο Κοινοβούλιο (οι Βουλευτές δηλαδή) αντί για 300 να μειωθούν στους 150 (και πολλοί είναι), η δε επιλογή τους από τα κόμματα ως υποψηφίων να γίνεται με προδιαγραφές (να έχουν εργασθεί, να έχουν υπηρετήσει την Πατρίδα, να διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία, να εξετασθούν από γιατρούς ότι έχουν «σώας τας φρένας»).
δ. Κατήργησε αμέσως τα οχήματα πολυτελείας των Βουλευτών, Διοικητών Οργανισμών και εκατοντάδων άλλων «Εντιμότατων Αρχόντων» και μείωσε στο μισό τις αποδοχές τους (αφού η χώρα διέρχεται «δύσκολους στιγμάς» κι εσείς όλοι σας προκαλείτε με την ζωή και την συμπεριφορά σας).
ε. Στείλε τους χιλιάδες Αστυνομικούς που «υπηρετούν» Υπουργούς, Βουλευτάς, Μεγαλοεπιχειρηματίες, Δημοσιογράφους και άλλους «βολεμένους» στα Αστυνομικά Τμήματα για να αισθάνονται οι Έλληνες πολίτες ασφαλείς. Η Δημοκρατία κ. Παπανδρέου δεν χρειάζεται «πιστολέρο» και προστάτες- συνοδούς, το γνωρίζεις άλλωστε γιατί έζησες στην Σουηδία όπου ούτε ο Βασιλιάς τους έχει «κουστωδία» Αστυνομικών αλλά κυκλοφορεί μόνος.
στ. Δώσε οδηγίες στον Πρόεδρο της Βουλής (τον εγγονό του Στρατηγού Θ. Πάγκαλου που λάμπρυνε την ιστορία της Πατρίδος μας άλλες εποχές), ώστε οι Βουλευταί να προσέρχονται στην Βουλή και να μην είναι άδεια τα έδρανα, να φορούν γραβάτα και να μην αποκοιμιούνται την ώρα της συνεδριάσεως, όπως πολλές φορές βλέπουμε από τους δέκτες της τηλεοράσεως
ζ. Ακύρωσε για ένα χρόνο τις μετακινήσεις εκατοντάδων «επισήμων για να παραβρεθούν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, παρελάσεις, εκθέσεις και άλλες «φιέστες» και δώσε διαταγή να υπολογίσουν το κόστος από αυτού του είδους τις περικοπές (εκατομμύρια ευρώ!!!).
η. Προώθησε την χρησιμοποίηση της ηλιακής και αιολικής ενέργειας στην πατρίδα μας (που είναι ευλογημένη από τον Θεό για τον ήλιο και τους αέρηδες), ώστε να μη ξοδεύουμε συνάλλαγμα για αγορά πετρελαίου.
θ. Κατήργησε την χρηματοδότηση των κομμάτων και διέθεσε τα χρήματα στην υγεία, στην παιδεία, στον φτωχό λαό.
ι. Τοποθέτησε στις Δημόσιες θέσεις (με διαφανείς διαδικασίες) ικανά στελέχη, κυρίως νέους μορφωμένους και όχι «μικρούτσικους» και άτομα από τζάκια, ώστε επιτέλους να εκλείψουν η ανικανότητα, η κομπίνα, η διαφθορά, η εικόνα διάλυσης.
ία. Κατήργησε τον συνδικαλισμό από την Ελληνική Αστυνομία και δείξε ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των Αστυνομικών, που είναι παιδιά του Ελληνικού Λαού και όχι μπάτσοι και… δολοφόνοι.
ιβ. Πρόσεξε με θρησκευτική ευλάβεια τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, το καμάρι του Ελληνικού Λαού, γιατί όπως καλώς γνωρίζεις δίχως ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις θα είμαστε «ευάλωτοι» στις ορέξεις των γύρω «πεπολιτισμένων» γειτόνων μας αλλά κι εσύ θα αισθάνεσαι αδύναμος στις διεθνείς διαπραγματεύσεις σου.
ιγ. Δώσε να καταλάβουν οι συνεργάτες σου (Υπουργοί, Γραμματείς και Φαρισαίοι) πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους να «υπηρετούν» τον πολίτη, γιατί αλλιώς θα καβαλήσουν τα καλάμια (όπως οι προκάτοχοι) και θα παριστάνουν τον Λουδοβίκο 14 ο που έλεγε «το κράτος είμαι εγώ».
ιδ. Κατέγραψε τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων που πλήρωσε με ιδρώτα και αίμα ο Ελληνικός λαός και βρες τρόπους να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο για το καλό του συνόλου.
ιε. Δίδαξε στο Εξωτερικό Ελληνική Υπερηφάνεια, Δημοκρατία και Ελληνικό Πολιτισμό και μη γίνεις όργανο και «yes Man» του κάθε Αμερικανο- Ρωσσο- Ευρωπαιο- Κινέζου.
ιστ. Προσπάθησε να πείσεις την Ευρωβουλή ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να μη ανακύπτουν κάθε τόσο προβλήματα Τσαμουριάς, Γυφτο- σκοπιανών, Μεγάλης Βουλγαρίας του Αγίου Στεφάνου, «Τουρκικής» Θράκης.
ιζ. Να επιβάλεις άπαντες οι μισθοδοτούμενοι «αξιωματούχοι» να φορούν στο πέτο την Ελληνική Σημαία, όπως έκανε ο Μπους στην Αμερική και να είσθε υπερήφανοι για το σύμβολο αυτό.
ιη. Κάλεσε τους ξένους ομολόγους σου να επισκεφθούν την κοιτίδα του Πολιτισμού στην Ελλάδα, να γνωρίσουν τον Άγιον Όρος, την Βεργίνα, τους τόπους μαρτυρίου των αγωνιστών για την Ελευθερία και την Δημοκρατία για να «κατανοήσουν» ότι όταν λαμβάνουν αποφάσεις για την Ελλάδα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ευαίσθητοι.
ιθ. Πάλεψε ενάντια στα «μεταλλαγμένα» προϊόντα των πλούσιων χωρών και βρες ανθρώπους να προβάλλουν τα Ελληνικά προϊόντα, ώστε οι εξαγωγές να πολλαπλασιασθούν και οι Έλληνες παραγωγοί να δουν άσπρη μέρα.
κ. Χτύπα αλύπητα την διαφθορά, την κομπίνα και τους δυνάστες του Έλληνα πολίτη.
κα. Κάνε αγώνα να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα κλεμμένα από τον Έλγιν μάρμαρα του Παρθενώνα.
κβ. Χάρισε στους ομολόγους σου από ένα βιβλίο με έργα του Πλάτωνα, του Θουκυδίδη, του Αριστοτέλη, του Καζαντζάκη, του Ελύτη, μεταφρασμένο στην γλώσσα του, δώσ τους και από ένα CD με μουσική του Χατζηδάκη και του Θεοδωράκη και θα δεις πως θα «ανθρωπίσουν».
κγ. Καταπολέμησε με κάθε τρόπο την διάδοση των ναρκωτικών, την ανεργία που μαστίζει τους νέους και πάταξε την αναρχία.
κδ. Πίεσε τον εαυτό σου, ώστε να μη συμπράξεις με τα συμφέροντα των «μονοπωλίων» και της «πλουτοκρατίας» αλλά να έχεις ως φάρο το συμφέρον του απλού Έλληνα πολίτη, είτε αυτός σε ψήφισε είτε όχι.
κε. Διάβασε (αν και πιστεύω πως το έχεις ήδη κάνει) τα «απομνημονεύματα» του αγωνιστού Πατριώτη και μεγάλου δασκάλου του Γένους Στρατηγού Μακρυγιάννη για να κατανοήσεις πλήρως τι σημαίνει «εγώ» και «εμείς», τι επιτυγχάνουν οι Έλληνες μονιασμένοι και τι συμφορές φέρνουν στον τόπο διχασμένοι.
κστ. Να επισκεφθείς τα Μακρονήσια όπου υπέφεραν Αριστεροί, να καταθέσεις στεφάνια στην Καισαριανή και στο Γοργοπόταμο, όμως να προσκυνήσεις και στα άγια χώματα του Γράμμου και του Βίτσι (όπου δεν πατάει κανείς «Εξοχότατος» χρόνια τώρα), ώστε να είσαι ο πρώτος που κάνεις πράξη την «Συμφιλίωση».
κζ. Ασχολήσου με την παιδεία, το μέλλον της Πατρίδος μας, όπως συνηθίζεις να λες, ώστε και καταρτισμένα να είναι τα παιδιά μας και να παύσει πλέον το χάλι της παραπαιδείας με τα φροντιστήρια που πληρώνουν οι γονείς.
κη. Πάταξε την αισχροκέρδεια των «καρτέλ» και των «βαρόνων» που ρουφούν καθημερινά το αίμα του Ελληνικού Λαού.
κθ. Θέσπισε δικλείδες ώστε η Δικαιοσύνη να είναι πράγματι ανεξάρτητη, μακριά από πράσινες- μπλε- κόκκινες επιρροές και στείλε στο σπίτι τους τους ελάχιστους δικαστικούς τύπου Μπουρμπούλια- Ψάλτη- Καλούση.
κι. Αντιμετώπισε, σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, την μάστιγα που λέγεται «λαθρομετανάστευση», γιατί σε λίγο οι Έλληνες θα καταντήσουν στην πατρίδα τους μειονότητα.
λα. Απαγόρευσε τους Υπουργούς και τα άλλα κυβερνητικά στελέχη να βγαίνουν κάθε πρωί με την τσίμπλα στο μάτι στα κανάλια και να διαπληκτίζονται σαν τις Κατίνες, αλλά να επισκέπτονται τους χώρους δουλειάς που έχουν σχέση με το Υπουργείο τους και να βρίσκουν λύσεις για τον Λαό.
Αβ. Τέλος, αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, προτείνω μια φορά την εβδομάδα να επισκέπτεσαι με το πουκάμισο και το μπλουτζιν (δίχως επιτέλους παρατρεχάμενους και «μιντια») τις φτωχογειτονιές, τις λαϊκές αγορές και να συνομιλείς με τον απλό Έλληνα, τους μπατίρηδες, τους πονεμένους, τους ταπεινούς και καταφρονημένους που όλοι τους εκμεταλλεύονται, να σου πονάει από την στενοχώρια το στομάχι, ώστε να λαμβάνεις μέτρα για αυτούς και να διδάσκεσαι, να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος.
Αν πρόεδρε έχεις την δύναμη να κάνεις τα παραπάνω και άλλα πολλά ακόμη, που εγώ δεν γνωρίζω, για το «Εθνικό συμφέρον» (όπως έλεγε ο Καραμανλής όταν προκήρυξε τις εκλογές), ε, τότε θα αποδειχθεί ότι είσαι «άξιος απόγονος τοιούτων προγόνων» και δεν θα ισχύει αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι «δεν κάνει το παιδί για αρχηγός».
Αν όμως δεν υλοποιήσεις τις προεκλογικές υποσχέσεις σου και η Ελλάδα πάει «σημειωτόν» ή «όπισθεν ολοταχώς», τότε θα αναφωνήσουμε όλοι μαζί αυτό που εκ παραδρομής είπες «Μηδέν εις το πηλήκιον» !!!
Ιδού λοιπόν λαμπρόν πεδίον δόξης.

Σχετικά Άρθρα