Γενική

«Τιμή και ευθύνη η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου!»

Ο Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής Νομού Σερρών του ΠΑΣΟΚ, μετά την επίσημη ανακοίνωση της σύνθεσης της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, στην οποία μετέχει ως Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με έδρα την Θεσσαλονίκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η επιλογή του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου να μου εμπιστευθεί την υπηρέτηση των πολιτών στον κρίσιμο τομέα της οικονομίας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και συνεπάγεται ευθύνη. Ευθύνη για την αναστροφή του οικονομικού κλίματος και αναδιάρθρωση του αναπτυξιακού μοντέλου, ώστε η χώρα μας να αναλάβει το ρόλο που της πρέπει, με εξωστρέφεια, ταυτότητα και δημιουργικότητα.
Ιδιαιτέρου βάρους είναι η πολιτική επιλογή να καταστεί η Θεσσαλονίκη έδρα δύο υφυπουργών, σηματοδοτώντας την βούληση της Κυβέρνησης για την αναβάθμιση της πόλης και της περιοχής, ως αναπτυξιακής, οικονομικής και πνευματικής μητρόπολης των Βαλκανίων.
Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν το ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Παπανδρέου, το σχέδιό μας και την αταλάντευτη πολιτική μας βούληση να οδηγήσουμε την πατρίδα μας σε μία εποχή ανάπτυξης και δημιουργίας, με κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή. Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που ξέρει την αξία της και μπορεί. Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Μπορούμε να πετύχουμε, όταν είμαστε ενωμένοι, όταν δουλεύουμε συστηματικά και συλλογικά, χωρίς διακρίσεις, διαχωρισμούς, χωρίς προκαταλήψεις.»

Σχετικά Άρθρα