Γενική

Από 9- 11 Οκτωβρίου το πρόγραμμα των ελευθερίων της πόλης μας

Λόγω των εθνικών εκλογών το πρόγραμμα των ελευθερίων της πόλης μας μετατέθηκε στο τέλος αυτής της εβδομάδας και έχει ως εξής:
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009
Τριήμερος γενικός σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί της 9 ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου 11 ης Οκτωβρίου. Φωταγώγηση Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 9 ης έως και της 11 ης Οκτωβρίου. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα φωταγωγηθεί η πόλη της Ξάνθης με τη φροντίδα του Δήμου Ξάνθης
Ώρα 11:00 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από σχολεία, προσκόπους, οδηγούς, αντιπροσωπείες όλων των οργανώσεων, συλλόγων, σωματείων και ιδρυμάτων.
Τιμές θα αποδώσει η φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης.
Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009
Ώρα 19:00 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή της Παναγίας Αρχαγγελιωτίσ-σης, προεξάρχοντος του Σεβαομιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελε¬ήμονος.
Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009
Ώρα 07:00 Ανάκρουση Εωθινού από τις φιλαρμονικές του Δ Σ.Σ. και του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης.
Ώρα 08:00 Έπαρση σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Τιμές θα αποδώσει τμήμα Στρατού και η Φιλαρμονική του Δ Σ.Σ.
Ώρα 10:30 Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Του Τιμίου Προδρόμου, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.
Εκφώνηση πανηγυρικού από τον φιλόλογο- συγγραφέα, κ. Θανάση Μουσόπουλο με θέμα: Αφετηρία Αυτογνωσίας και Αναδίπλωσης.

Σχετικά Άρθρα