Γενική

Δεν ξεκίνησε καλά φέτος η ομάδα μας Σκόντα Ξάνθη

Γράφει ο Νικόλαος Φωτιάδης*

Έγραψα προ μηνών ένα άρθρο με τίτλο: «Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με ξένους ποδοσφαιριστές» και τόνιζα ότι μέχρι τα Χριστούγεννα οι μισοί προπονητές θα πάρουν «φύλλο πορείας» ως υπεύθυνοι της κακής πορείας της ομάδας τους ακούγοντας τα «μπινελίκια» από τους φιλάθλους, οι δε μισοί από τα «αστέρια», τους καλοπληρωμένους ξένους ποδοσφαιριστές των ομάδων, θα γίνουν «μόνιμοι κάτοικοι» του πάγκου ως ακατάλληλοι ή «σαπάκηδες».
Ακούω σχόλια από τους συμπολίτες μου ένθερμους φιλάθλους της Σκόντα Ξάνθης, διαβάζω στον τοπικό και Αθηναϊκό τύπο και βγάζω το συμπέρασμα ότι η ομάδα μας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει έτσι. Οι εκφράσεις «θέλουμε πίστωση χρόνου» και «δεν δείξαμε αυτοπεποίθηση» και οι ευχές για «ένα νέο ξεκίνημα» (λες και υπάρχει και παλιό ξεκίνημα) δεν ικανοποιούν τους Ξανθιώτες.
Τα ονόματα ποδοσφαιριστών τύπου Αγκάλι, Μαγκάλι, Παρτάλι δεν είναι ικανά να φορούν την φανέλα της ομάδας μας, χρειάζονται παίχτες επιπέδου με αγάπη για την ομάδα και «τσαγανό» τύπου Γιάννη Παπαδημητρίου για να μη ξυπνήσουμε ένα πρωί και βρεθούμε στην Β Εθνική.
Με παίκτες της «συνομοταξίας» Πόϊ, Τόϊ, Μόϊ, Γόϊ, Βόϊ, Μπόϊ δεν μπαίνει γκολ. Χρειαζόμαστε Ρατζίνσκυ.

* Οπαδός Σκόντα Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα