Γενική

Τάχθηκε υπέρ της περαιτέρω αύξησης της αγροτικής σύνταξης

Περιοδεία της κας Γεωργίας Ανδρέου στους Δήμους Αβδήρων και Τοπείρου


Η υποψήφια Βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κα Γεωργία Ανδρέου Μιχαηλίδη στο πλαίσιο των περιοδειών της σε περιοχές του Νομού Ξάνθης επισκέφθηκε την Δευτέρα, οικισμούς του Δήμου Αβδήρων. Ειδικότερα, επισκέφθηκε τα Άβδηρα, το Μυρωδάτο και την Μάνδρα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της συνομίλησε με πολίτες για ζητήματα που αφορούν την οικονομική, αγροτική και παραγωγική δραστηριότητα της περιοχής και δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Τα τελευταία 5 χρόνια στο Νομό μας θεραπεύτηκαν πολλές αδυναμίες και καθυστερήσεις σε υποδομές. Προωθήθηκαν με ταχείς ρυθμούς οι οδικοί άξονες και επενδυτικά σχέδια που για δεκαετίες βρίσκονταν στα χαρτιά. Καλύφθηκαν κενά, και με την έναρξη της κατασκευής νέων μεγάλων έργων υποδομής (Κάθετος άξονας από Βουλγαρία, μεγάλο αρδευτικό) δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την επιτάχυνση της ανάπτυξης του κάμπου της Ξάνθης. Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω την εμπιστοσύνη σας, ώστε να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση των υποδομών, γεγονός που θα επιτρέψει στο Νομό μας να πετύχει ισχυρή και διαχρονική ανάπτυξη και ευημερία για όλους τους πολίτες», τόνισε η κα Ανδρέου.
Χθες η κα Γεωργία Ανδρέου συνέχισε την περιοδεία της στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Τοπείρου. Ειδικότερα, επισκέφθηκε το «παζάρι» στο Εύλαλο, αλλά και τους Τοξότες, το Εράσμιο και το Άβατο.
Εκεί μιλώντας σε ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Είναι γεγονός ότι μετά τις εκλογές του 2007, η Ελλάδα βρέθηκε στη δίνη της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων 50 ετών. Η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, εκπόνησε σχέδιο και ανέπτυξε τέτοιες πρωτοβουλίες, δράσεις και παρεμβάσεις, ώστε να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις της κρίσης τόσο στην εθνική οικονομία, όσο και στις επιχειρήσεις τα νοικοκυριά και τον αγροτικό κόσμο. Ειδική μέριμνα υπήρξε από τη Νέα Δημοκρατία για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες και για ευάλωτους από την κρίση κλάδους της οικονομίας. Προς την κατεύθυνση αυτή, θεωρώ πως θα πρέπει να διευθετηθεί το ζήτημα της αύξησης της αγροτικής σύνταξης, συμβάλλοντας στην ανακούφιση σημαντικού μέρους του πληθυσμού της ελληνικής περιφέρειας, και, βέβαια, της Ξάνθης», τόνισε η κα Ανδρέου.

Σχετικά Άρθρα